Eurovision 2022: Προβλήματα με τον ‘ήλιο’ της σκηνής!

Δυσκολίες με τον ήλιο της σκηνής φαίνεται πως αντιμετωπίζει η φετινή διοργάνωση στο Τορίνο, αφού οι κατασκευές που τον απαρτίζουν δεν μπορούν να κινηθούν στο σύνολό τους, με βάση το Cinguetterai. Αντιθέτως, μπορούν να κινούνται με αρκετά μειωμένο τρόπο, λόγω μηχανοκινητικής βλάβης. Επομένως, λόγω του ελάχιστου χρόνου που απομένει, η σχετική βλάβη είναι αδύνατο να επιδιορθωθεί άμεσα.

Όπως ενημερώθηκατε, οι πρόβες stand-in πραγματοποιήθηκαν με πολλές δυσκολίες και αρκετές αποστολές εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το υλικό που έλαβαν από την πρόβα της συμμετοχής τους. Τα τεχνικά ζητήματα, στα οποία αναφέρονταν οι αποστολές περιλαμβάνουν την δυσλειτουργία της κατασκευής του ήλιου.

Επίσης, το LaRepubblica αναφέρει ότι αποστολές ξόδεψαν περισσότερα από 30.000 ευρώ, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν έναν ειδικό LED τοίχο, με στόχο την αποφυγή του εν λόγω προβλήματος.

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε, αυτά τα προβλήματα δεν επηρεάζουν την ελληνική αποστολή, που δεν είχε προβλέψει την χρησιμοποίηση του ήλιου, στην σκηνοθεσία της.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Τορίνο, καθώς οι πρώτες πρόβες της Eurovision 2022 βρίσκονται σε εξέλιξη:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

Πηγή: Cinguetterai

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. KonstantinosEV
    KonstantinosEV says:

    Καλά είναι σοβαροί; Θυμίζει Κιέβο και Λισαβόνα η φάση.
    Πως γίνεται μια χώρα του Big5 και τόσο προηγμένη να λειτουργεί τόσο ερασιτεχνικά;
    Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που δεν της το δίνανε τόσα χρόνια ( ειδικά το 2015 που συντελέστηκε το έγκλημα του αιώνα)
    Ακόμα και η Ελλάδα που κλήθηκε να διοργανώσει Ολυμπιακούς, Eurovision ήταν άριστη. Αυτά να τα βλέπουν όσοι λένε ότι δεν μπορούν να διοργανώσουμε.
    Η προβολή μιας χώρας είναι τεράστια ειδικά τα τελευταία χρόνια που η Eurovision έχει πάρει τεράστια προβολή ( Maneskin, Arcade ακόμα και Fuego).
    Ίσως είναι και ο μοναδικός τρόπος να γίνουν έργα χαχα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *