Eurovision 2022: Τα τελευταία στοιχήματα μία μέρα πριν την έναρξη των προβών!

Λίγες μόλις ώρες μας χωρίζουν από την πρώτη μέρα των προβών της Eurovision 2022, η οποία θα σημάνει και επίσημα την έναρξη των εορτασμών για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Όπως είναι λογικό, η αγαπημένη σας στήλη θα σας παρουσιάσει όλα όσα άλλαξαν τις τελευταίες ημέρες στους στοιχηματικούς πίνακες, όντας πια για τα καλά στην τελική ευθεία της Eurovision 2022.

Top 5

Αναλλοίωτη παραμένει η κατάσταση στην κορυφή των στοιχηματικών πινάκων, με την Ουκρανία να εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχοντας κεφαλαιοποιήσει το αντιπολεμικό κλίμα μετά τη ρωσική εισβολή, η εμπόλεμη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης θεωρείται μακράν του δεύτερου ως το πρώτο φαβορί για νίκη στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως μέρα με τη μέρα οι πιθανότητες ουκρανικής επικράτησης αυξάνονται. Η νίκη των Kalush Orchestra κυμαίνεται πλέον σε αποδόσεις μεταξύ 1,60 και 1,90.

Με την Ουκρανία να αυξάνει τη διαφορά της από τις διώκτριες, οι αποδόσεις των υπόλοιπων χωρών έχουν πάρει την ανηφόρα. Η δεύτερη Ιταλία, για παράδειγμα, παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 4 και 6,40, την ίδια στιγμή που μία εβδομάδα πριν παιζόταν μεταξύ 3,75 και 5,10.

Τρίτη με εμφανώς πτωτικές τάσεις είναι η Σουηδία. Η Cornelia Jakobs που είχε φτάσει προ των πυλών της δεύτερης θέσης λίγες ημέρες πριν, βλέπει τη διαφορά της από την πρώτη δυάδα να διευρύνεται συνεχώς. Η σουηδική νίκη τώρα παίζεται σε αποδόσεις 5,5 και 8,60.

Ελαφρώς βελτιωμένη είναι η εικόνα του τέταρτου Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο αποτελεί έναν από τους κερδισμένους της τελευταίας εβδομάδας. Η νίκη του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί να επιστρέψει έως και 13 φορές τα λεφτά που θα ποντάρει κάποιος σε εκείνη, με τις περισσότερες εταιρείες να προσφέρουν τη βρετανική νίκη μεταξύ 10 και 11.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η σταθερή τις τελευταίες ημέρες Ισπανία. Οι αποδόσεις για νίκη της Ισπανίας μειώνονται συνεχώς, όντας πλέον μεταξύ 13 και 23.

Ελλάδα, Top 10 και Κύπρος

Με τις αλλαγές στους στοιχηματικούς πίνακες των τελευταίων ημερών, παρατηρεί κανείς πως το χάσμα μεταξύ των χωρών εντός Top 5 και των χωρών που ακολουθούν έχει διευρυνθεί. Πιο συγκεκριμένα, η έκτη πλέον Πολωνία, αφού προσπέρασε την Ελλάδα, παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 26 και 60.

Έβδομη θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της στην PalaOlimpico του Τορίνο η ελληνική συμμετοχή. Η Amanda Tenfjord και το “Die Together” εξακολουθούν να βρίσκονται κατά πόδας της πρώτης πεντάδας, έστω και αν έχει μεγαλώσει η διαφορά συγκριτικά με τις προηγούμενες εβδομάδες. Η νίκη της ελληνικής συμμετοχής παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 26 και 70.

Σχεδόν μαζί με την Ελλάδα βρίσκεται πλέον και η όγδοη Νορβηγία. Η νίκη των Subwoolfer επιστρέφει έως και 70 φορές τα χρήματα εκείνου που θα ποντάρει σε αυτήν.

Ένατη παραμένει η Ολλανδία, η οποία πλησιάζει και εκείνη συνεχώς τις προπορευόμενες χώρες. Την πρώτη δεκάδα ολοκληρώνει η Αυστραλία, η οποία παραμένει σταθερά στη δεκάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του τελευταίου μήνα.

Όσον αφορά την Κύπρο, η Μεγάλονησος βρίσκεται στη 18η θέση. Η κυπριακή συμμετοχή βρίσκεται δύο θέσεις χαμηλότερα συγκριτικά με την τελευταία μας ανάλυση, όντας σταθερά στις θέσεις 12-19 τις τελευταίες εβδομάδες, με τις διαφορές μεταξύ των χωρών να είναι οριακές.  Ενδεχόμενη νίκη της Ανδρομάχης και του “Ela” κυμαίνεται σε αποδόσεις μεταξύ 81 και 300.

Συμπεράσματα

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή της Eurovision 2022, οι αποδόσεις θα περάσουν από διάφορα σκαμπανεβάσματα. Οι πρόβες και οι πληροφορίες για τη σκηνική παρουσία και φυσικά οι εμφανίσεις στην PalaOlimpico του Τορίνο μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στους πίνακες των στοιχηματικών εταιρειών. Τίποτα δεν θα έχει κριθεί μέχρι το βράδυ της 14ης Μαΐου και τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της Eurovision!

Μπορούν οι Kalush Orchestra να χαρίσουν στην Ουκρανία την τρίτη νίκη της στον διαγωνισμό ; Πείτε μας στα σχόλια.

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μεγγιτης
    Μεγγιτης says:

    Ένα από τα χειρότερα τραγούδια πάει να πάρει το διαγωνισμό επειδή το θέλει η Αμερική…αηδία σκέτη κρίμα στον κόπο όλων των υπολοίπων που πάνε να παίξουν σε ένα στημένο παιχνίδι….

    Απάντηση
    • Ολγα
      Ολγα says:

      Αηδία σκέτη όπως λέτε εσείς είναι το γούστο σας αφού μιλάτε έτσι για άλλες χωρες. Όσα χρόνια βλέπω αυτόν τον διαγωνισμό οι ελληνες πάντα κράζουν τις υπόλοιπες χώρες και ποτέ δεν συμφωνούν με τα αποτελέσματα και σύμφωνα με εκείνους όλοι πρέπει να λατρεύουν μόνο την Ελλάδα και να τις δίνουν συνεχεια πρωτιά όσο ξεφτιλιστικη, κακόγουστη και πορνογραφικη και αν είναι η εκπρόσωπεια της χώρας καμιά φορά με γυμνά οπίσθια. Και αν όχι Ελλάδα τότε Κύπρο, αλλά ως εκεί… Και γιατί μπλέκετε την Αμερική εδώ? Τι σχέση έχει? Το τραγούδι της Ουκρανίας εχει συμβολισμό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορείτε να κατανοήσετε απ’οτι φαίνεται ειδικά τώρα στις ώρες του φρικτού πολεμου εκει. Και αν δεν σαν αρέσει και έχετε θέμα και κράζετε όλους και την Αμερική μήπως τότε πρέπει να βγείτε στους δρόμους της Αθήνας και να απαιτησετε από την κυβέρνηση να βγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και να ενωθείτε με την μοσχα. Εκείνη μια χαρά θα έρθει να σας απελευθέρωσει όπως ξέρει μόνο εκείνη. Δείξτε λίγο σεβασμό…έλεος.

      Απάντηση
  2. Μιχαλης
    Μιχαλης says:

    Εξαιρετικό δείγμα φολκ με τραπ…το φως νικά το σκοτάδι του μίσους της προκατάληψης κ της αμάθειας…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *