Eurovision 2022: Το Eurovision House Party είναι γεγονός!

Με μόλις 29 ημέρες να απομένουν για τον Μεγάλο Τελικό της 14ης Μαΐου, το eurovision.tv ξεκινάει από σήμερα και για τις επόμενες τρεις Παρασκευές το Eurovision House Party.

Τις Παρασκευές 15,22 και 29 Απριλίου με ώρα έναρξης 21.00 ώρα Ελλάδος,οι φαν του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μέσα από το Youtube channel του eurovision.tv,αποκλειστικές “ιδιαίτερες” εκτελέσεις των αγαπημένων τους φετινών συμμετοχών.

Οι καλλιτέχνες προκλήθηκαν να τραγουδήσουν από την κουζίνα τους,το σαλόνι τους,το γκαράζ τους ακομη και σε εξωτερικό χώρο, τη φετινή τους συμμετοχή ή ακόμη και παλαιότερες συμμετοχές που αγαπούν και έχουν αφήσει ιστορία στο διαγωνισμό.

Μετά από το κάθε σόου, οι μοναδικές αυτές ερμηνείες,θα ανέβουν στο κανάλι του διαγωνισμού σαν αυτοτελή βίντεο, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να τις απολαύσει ξεχωριστά.

Συντονιστείτε λοιπόν στο κανάλι του eurovision.tv στο Youtube από σήμερα και τις επόμενες δύο Παρασκευές για να δείτε όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες της Eurovision 2022 και σχολιαστε με το #EurovisionHouseParty σε όλα τα social media !

Μη ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι του EurovisionFun στο Youtube αλλά και σε όλα στα social media μας για όλα τα νέα σχετικά με την Eurovision 2022!

Πηγή: eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *