Eurovision 2022: Dardust, Benny Benassi + Sophie & The Giants θα εμφανιστούν στο interval act του πρώτου ημιτελικού!

Μετά την ανακοίνωση της εμφάνισης του Diodato στον πρώτο ημιτελικό, οι Ιταλοί διοργανωτές αποκάλυψαν άλλο ένα interval act προγραμματισμένο για τον πρώτο ημιτελικό.

Το “The Dance of Beauty” θα μετατρέψει την Pala Olimpico σε μια τεράστια disco, για να γιορτάσουν την μουσική που οι Ιταλοί έχουν την μεγαλύτερη επιτυχία και επιρροή ακόμα και εκτός των συνόρων τους, την dance μουσική!

Από το τέλος των 70s τόσο η Ιταλο-Ντίσκο και η Ιταλική House μουσική ήταν  ιδιαίτρα δημοφιλείς στα μαγαζιά και στα ραδιόφωνα ανά τον κόσμο, με την μουσική να συνοδεύει την νυχτερινή ζωή πολλών γεννεών.

Ο Dardust, ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς, θα εμφανιστεί κατά την διάρκεια του Πρώτου ημιτελικού συνοδευόμενος απο τον DJ-παραγωγό Benny Benassi και την Βρετανικό συγκρότημα Sophie and The Giants, με την συμμετοχή της Sylvia Catasta.

O Dardust γωστός στην Ιταλία ως Dario Faini, είναι ένας από τους πιο διάσημους πιανίστες  στον κόσμο. Η μουσική του έχει συνοδεύσει αρκετές διεθνείς εκδηλώσεις όπως το Superbowl, το NBA All Star Game και τους Olympic Games.

Η επιρροή του είναι γνωστή στους φαν του διαγωνισμού της Eurovision λόγω της δεύτερης θέσης στον διαγωνισμό του 2019, το “Soldi”, το οποίο ο Dardust έγραψε και παρήγαγε γιαι τον Mahmood.

O Marco ‘Benny’ Benassi είναι Ιταλός παραγωγός και είναι γνωστός ως ένας από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την electro house μουσική, έναν είδος που σίγουρα βγήκε στο προσκήνιο λόγω του καλοκαιρινού hit του 2022 “Satisfaction” από τον ίδιο. Από τότε έχει κάνει remix για πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες όπως η Britney Spears, Katy Perry και Shakira, και έχει κάνει την παραγωγή σε τραγούδια των Madonna, John Legend και, πρόσφατα, σε έναν από τους παρουσιαστές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2022, Mika.

Πηγή/Φωτογραφία: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιου της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *