Eurovision 2022: Måneskin & Gigliola Cinquetti θα εμφανιστούν στον Μεγάλο Τελικό!

Η Gigliola Cinquetti και οι πρόσφατοι νικητές της Eurovision 2022 για την Ιταλία Måneskin, θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Τελικού.

Τα interval acts και η έναρξη του διαγωνισμού για το Μεγάλο Τελικό αποκαλύφθηκαν. Ο διαγωνισμός που θα ανοίξει με τους Rockin’ 1000, ένα γκρουπ που αποτελείται από χιλιάδες ροκ καλλιτέχνες από όλη την Ιταλία.

Η Laura Pausini, η οποία είναι μία από τους τρεις παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού, θα ερμηνεύσει ένα medley από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ξεκινώντας από το ντεμπούτο της στο Sanremo και τελειώνει με το πιο πρόσφατο single της «Scatola».

Ο Måneskin θα εμφανιστούν στον διαγωνισμό από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας όπου οι νικητές της Eurovision τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στη μέση της ηχογράφησης του τελευταίου τους άλμπουμ. Μετά τους πιο πρόσφατους νικητες θα εμφανιστεί η Gigliola Cinquetti, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό για την Ιταλία το 1964, και θα την δούμε 58 χρόνια μετά τη νίκη της στη Eurovision.

Κλείνοντας το interval act, ο Mika, ο οποίος παρουσιάζει επίσης τον διαγωνισμό, θα δώσει μια παράσταση που «θα συνεχίσει να τονίζει τη σημασία του συνδυασμού της λέξης ειρήνη με τη λέξη αγάπη».


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovoix

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *