Mahmood: “Αν μπορούσα να βοηθήσω την Ουκρανία να κερδίσει θα το έκανα”!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Mahmood στην Corriere della Sera. Ο καλλιτέχνης που θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην σκηνή της Eurovision, μίλησε για τις πιθανότητες της Ιταλίας για μία συνεχόμενη νίκη, την συμμετοχή του Achille Lauro με τον Άγιο Μαρίνο και την πιθανή νίκη της Ουκρανίας στον φετινό διαγωνισμό.

Ο Mahmood θεωρεί αδύνατη μία back to back νίκη της Ιταλίας στην Eurovision και το συγκρίνει με την αποτυχία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου να προκριθεί στα τελικά του Mundial, μετά την απόκτηση του Euro 2020.

Είναι αδύνατο να κερδίσει η Ιταλία για δύο συνεχόμενες χρονιές…ακόμα και με το ποδόσφαιρο πήγε έτσι: το 2020 η νίκη και φέτος αποκλεισμός.

Νικήτρια την Ουκρανία θα ήθελε ο δημοφιλής ερμηνευτής, λέγοντας μάλιστα πως θα έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να νικήσουν οι Kalush Orchestra.

Αν μπορούσε να βοηθήσει με κάποιο τρόπο, θα έκανα την Ουκρανία να κερδίσει, είκοσι Eurovision δεν θα μπορούσαν ποτέ να αξίζουν αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα.

Σχολιάζοντας τον Achile Lauro, o Mahmood ευθυγραμμίζεται με τις δηλώσεις του Blanco, λέγοντας πως δεν συμμετείχε ξανά στην Eurovision με οποιαδήποτε άλλη χώρα πλην της Ιταλίας.

Μου αρέσει αυτό το κομμάτι περισσότερο από αυτό με το οποίο ο Lauro διαγωνιζόταν στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτή τη σκηνή για την Ιταλία, παρόλο που πίστευα ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ αφού πήγα στον διαγωνισμό με τον Soldi πριν από δύο χρόνια.

Ο Mahmood επιστρέφει στην σκηνή της Eurovision με τον Blanco, με το τραγούδι Brividi:

https://www.youtube.com/watch?v=Beqe14HYY5o

Ακολουθήστε το Eurovisionfun στο YouTube για περισσότερα βίντεο και αποκλειστικό υλικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Οι φιλάνθρωποι Ευρωπαίοι της ενωμένης Ευρώπης θέλουν να κερδίσει η Ουκρανία και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν για αυτό… Γιατι ως γνωστόν, αυτό χρειάζεται μια χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο, να τη βοηθήσουν να κερδίσει έναν μουσικό διαγωνισμό και όχι να την στηρίξουν ουσιαστικά.Αλλά βέβαια συνήθως η ενωμένη Ευρώπη θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτατο, δυστυχώς πρέπει να καταλάβουν πρώτα οι Ευρωπαίοι ηγέτες και έπειτα οι Ευρωπαίοι πολίτες ότι δεν γίνεται αυτό ούτε θα βοηθηθεί η χώρα αν κερδίσει τη Eurovisionτο euro ή και γω δεν ξέρω τι άλλο…
    Αλλά τι τα λέω αυτά, καμιά σχέση δεν έχουν αυτά με τη Eurovision, εξάλλου είναι γνωστό ότι η Eurovision είναι ένας απολιτικ διαγωνισμός όπως λέει και η EBU (εδώ γελάμε!).
    Κρίμα τόση υποκρισία-διπλωματια από πολιτικούς μέχρι στελέχη της ebu και όλα αυτά σε βάρος ενός λαού που υποφέρει με πόλεμο.

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Κωνσταντίνε αν κερδίσει η Ουκρανία θα είναι μόνο για το θεαθήναι του πράγματος,αφού θα πρέπει η ebu να μας εξηγήσει πως μια κατεστραμμένη χώρα θα διοργανώσει τον επόμενο διαγωνισμό….γιατί το να κερδίσει μια χώρα αλλά να το διοργανώσει μια άλλη είναι δώρον άδωρον για αυτήν που τον κέρδισε….από την στιγμή λοιπόν που δεν ξέρουμε πότε θα τερματιστεί η ρωσική εισβολή προβλέπω η Ουκρανία να τερματίζει μεταξύ 2ης – 4ης θέσης….στην αρχή και εγώ για νίκη της Ουκρανίας έλεγα αλλά όσο προχωρούσαν οι εχθροπραξίες κατάλαβα ότι αυτό είναι αδύνατο….
      Ακόμα και αν ο πόλεμος έληγε αύριο -που μακάρι να γινόταν αυτο- ούτε τους πόρους θα είχαν οι Ουκρανοί ούτε και την διάθεση με τόσους νεκρούς να διοργανώσουν ένα “πανηγύρι” ….
      Εδώ πριν από τον πόλεμο ο εκπρόσωπος του κρατικού καναλιού είχε δηλώσει πως παρακαλάνε να βγαίνουν 2οι γιατί δεν έχουν τα χρήματα να στηρίξουν μια τέτοια διοργάνωση…..

      Απάντηση
  2. Ανδρέας
    Ανδρέας says:

    Δεν θα ξαφνιαστώ αν κερδίσει η Ουκρανία, με αυτό το ακατάλληλο για νίκη τραγούδι και στη συνέχεια ο διαγωνισμός διοργανωθεί ΞΑΝΆ στην Ιταλία, λόγω των συνθηκών που επικρατούν και θα συνεχίσουν να επικρατούν στην Ουκρανία…

    Απαράδεκτα σκηνικά θα συμβούν ΚΑΙ φέτος και όσοι είναι άνω των 35 ετών, το ξέρουν πολύ καλά.

    Απάντηση
  3. Konstantinos
    Konstantinos says:

    Αυτό που είπε ο Μαμούντ είναι ότι αν βοηθούσε αυτό τη χώρα θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει να νικήσει.

    Καλή η μετριοφροσύνη σου Μαμούντ μου, αλλά άκουσε όλα τα άλλα τραγούδια και μετά θα δεις ότι το Ιταλικό είναι το καλύτερο και με διαφορά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *