To Eurovisionfun έτοιμο για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Ο ενθουσιασμός και η αγωνία όλων των φίλων του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision είναι στο ζενίθ, αφού από αύριο και για τις επόμενες δύο εβδομάδες η μουσική (και όχι μόνο) καρδιά της Ευρώπης χτυπάει στην Pala Olimpico του Τορίνου.

Το Eurovisionfun φυσικά πιστό στο ραντεβού θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν εκεί, πάντοτε φυσικά με επίκεντρο την ελληνική συμμετοχή!

  • Μέσα από την ιστοσελίδα μας, τους λογαριασμούς μας στο Twitter, στο Instagram, στο TikTok, αλλά και στο YouTube και το Spotify, το Eurovisionfun θα γίνει και αυτή την χρονιά η καλύτερη σας συντροφιά.
  • Από το Σάββατο 30/4 μέχρι και την Τρίτη 3/5 οι πρώτες πρόβες, οι οποίες φέτος δεν θα είναι ορατές στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Με συνεχή αρθρογραφία, θα σας ενημερώνουμε για όλα όσα γίνονται γνωστά.
  • Από την Τετάρτη 4/5 μέχρι και το Σάββατο 7/5 οι δεύτερες πρόβες. Ζωντανά από το Τορίνο, μέσω του καναλιού μας στο YouTube, αλλά και όλα τα social media μας και την ιστοσελίδα μας, αποκλειστικό υλικό με συνεντεύξεις, βίντεο και σχολιασμό.
  • Την Κυριακή 8/5 ζωντανά από το κόκκινο χαλί
  • και φυσικά την εβδομάδα της Eurovision 9/5 -14/5 με live σχολιασμό όλων των προβών (jury και family show), όλες οι τελευταίες εξελίξεις και ειδήσεις που θα σχολιασθούν.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Εμπιστευθείτε και φέτος την γιουροβιζιονική σας ενημέρωση στο Eurovisionfun, αφού το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *