Βικτώρια Χαλκίτη: Πως η Ελλάδα έδωσε το 12 στο Αζερμπαϊτζάν;

Η καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια, Βικτώρια Χαλκιτη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Τι λες τώρα! και μίλησε για τα αποτελέσματα της φετινής Eurovision.

Υπενθυμίζουμε, ότι η ιδία, ήταν πρόεδρος, της κριτική επιτροπής για την Ελλάδα στην Eurovision 2022, μαζί με τους Δημήτρη Μασούρα, Έλλη Καρβώνη, Χριστιάννα Δανέζη, και Νίκο Αντωνίου.

Η Βικτώρια Χαλκίτη ερωτηθείσα για πως προέκυψε το 12αρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στο Αζερμπαϊτζάν, η ίδια απάντησε:

Δεν ξέρω τι ψηφίζουν οι υπόλοιποι κριτές. Δεν μπορώ να σας πω τι ψήφισα. Θεωρώ ότι ο καλλιτέχνης από το Αζερμπαϊτζάν είναι συγκλονιστικός. Στην πρόβα των επιτροπών ήταν πάρα πολύ καλός. Αυτό που κάνει με τη φωνή του, είναι πολύ δύσκολο.

Δείτε όλες της, της δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο:

Μπορείτε να δείτε να αναλυτικά αποτελέσματα της ελληνικής κριτικής επιτροπής για την Eurovision 2022, εδώ.

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. dimitris esc
    dimitris esc says:

    Κ. Χαλκίτη γνωρίζετε ποια είναι τα κριτήρια βάσει των οποίων ψηφίζουν οι επιτροπές;Vocal capacity είναι μόνο ένα από αυτά. Οι ελληνικές επιτροπές τα τελευταία χρόνια ψηφίζουν με πολύ περίεργο τρόπο.

    Απάντηση
  2. Camelaki
    Camelaki says:

    Μας έπεισε!!!!!
    Ας μας χορέψει καλύτερα κι αν δεν μπορεί ας απευθυνθεί στον Φωκά να της δείξει πως γίνεται…..

    Απάντηση
  3. Μάριος
    Μάριος says:

    Καλά το Αζερμπαϊτζάν, ας πούμε είχε και μια φωνή ο τύπος και μια αισθητική η παρουσίαση. Το 7 στο ανοσιούργημα της Ρουμανίας και το 12 στην Αλβανία στον ημιτελικό;

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      Ποια “αισθητική” ακριβώς είχε η συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν; Την αισθητική του πιο φτηνού μιουζικαλ; Ένας τύπος που γρύλλιζε κάτι για τον καιρό σε άθλια αγγλικά για να μας πείσει πόση τεστοστερόνη έχει, ξαπλωμένος σε κάτι σκάλες αντίστοιχες με του αυστραλού με ένα τραγούδι χαοτικό χωρίς κανέναν ειρμό. Πομπώδης και δυσάρεστη, από τις συμμετοχές που άξιζαν το απόλυτο μηδέν.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *