Βοσνία και Ερζεγοβίνη: Το BHRT δεν θα μεταδώσει τη Eurovision 2022!

Το BHRT δεν θα μεταδώσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision δεν θα προβληθεί από το BHRT στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, συμπληρώνοντας πλέον 6 χρόνια από την τελευταία φορά που προβλήθηκε ο διαγωνισμός στη χώρα. Το BHRT μετέδωσε για τελευταία φορά μια εκδήλωση της Eurovision το 2020, όταν ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης της Eurovision: Europe Shine a Light. Επρόκειτο βέβαια για το ειδικό show που διοργανώθηκε, έπειτα από την ακύρωση της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ, λόγω του Covid-19!

Το BHRT είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ραδιοτηλεόρασης, αλλά επί του παρόντος απαγορεύεται η πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της λόγω ανεξόφλητων χρεών. Αυτό σημαίνει ότι από τον Δεκέμβριο του 2016 το BHRT δεν μπορεί να διαγωνιστεί στο σύνολο των διαγωνισμών της Eurovision, συμπεριλαμβανομένου του Διαγωνισμού Τραγουδιού.

Όσο το BHRT αδυνατεί να εξασφαλίσει τους πόρους που για την επιβίωσή του και την αποπληρωμή των χρεών. δύσκολα θα δούμε τη χώρα να επιστρέφει στον διαγωνισμό στο εγγύς μέλλον.

To 2006 η Βοσνία και Ερζεγοβίνη κατέλαβε την θέση με το Lejla, των Hari Mata Hari.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022, απευθείας από το Τορίνο!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *