Ελλάδα: Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα για την σκηνή με την Αμάντα και τον χορευτή!

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε η εκπρόσωπος μας για φέτος στον 66ο Πανευρωπαικό διαγωνισμό της Eurovision, Αμάντα Γεωργιάδη, ένα βίντεο στο Tik Tok με παρασκήνια της προετοιμασίας της εν όψει του διαγωνισμού. Δείτε το σύντομο βίντεο παρακάτω:

@amandageorgiadistenfjord Months of preparations and finally here. The grand finale! Thanks for all your support along the way🥰 Wish me good luck!❤️#eurovision2022 #eurovision #dietogether #greece ♬ original sound – Amanda Georgiadis Tenfjord

Στο παραπάνω βίντεο διακρίνουμε και τα γυρίσματα της εικόνας που βλέπουμε στο δεύτερο ρεφραίν της εμφάνισης στα LED, όπου η σκιά της Αμάντας φαίνεται να χορεύει με τη σκιά ενός άντρα. Πρόκειται για τον χορευτή Μάρκο Γιακουμόγλου, ο οποίος συμμετείχε ως χορευτής και στην εμφάνιση της Στεφανίας πέρσι με το Last Dance κατακτώντας την 10η θέση, αλλά και το 2017 με την Demy και το This is Love πετυχαίνοντας την 19η θέση.

H ελληνική συμμετοχή διαγωνίζεται απόψε στην 17η θέση.

Μην χάσετε το live μας στο YouTube κατά τη διάρκεια του σημερινού τελικού, όπου θα συζητάμε παρέα όλες τις εξελίξεις και θα σχολιάζουμε φυσικά τα αποτελέσματα και όλα όσα συμβαίνουν ζωντανά εδώ στο Τορίνο!

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *