Ελλάδα: Εκτοξεύτηκε η τηλεθέαση στον τελικό της Eurovision 2022!

Βραδιά μεγάλου τελικού χθες, με την ΕΡΤ να καταφέρνει να τραβήξει για άλλη μια φοράχρονιά τα βλέμματα των τηλεθεατών και να κάνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το βράδυ του Σαββάτου 14 Μάϊου 2022, οι τηλεθεατές ψήφισαν δαγκωτό την ΕΡΤ, η οποία και στο διάστημα από τις 22:00 έως και τις 02:00 σημείωσε τηλεθέαση 54,9% στο δυναμικό κοινό και 52,1% στο γενικό σύνολο.

Την στιγμή, δε, που η Αμάντα Γεωργιάδη ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2022 με το τραγούδι «Die Together» εκπροσωπώντας την Ελλάδα, η τηλεθέαση άγγιξε το 57,5% στο δυναμικό κοινό και το 53,4% στο γενικό σύνολο.

Μάλιστα, τα ποσοστά τηλεθέασης είναι ιδιαίτερα αυξημένα σε σχέση με πέρσι (ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 50,2% και ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 55,2%), γεγονός που δείχνει την επιστροφή του ενδιαφέροντος τους ελληνικού κοινού για τον διαγωνισμό.

Φαίνεται ότι το πλάνο της ΕΡΤ απέδωσε για άλλη μια φορά, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν εντυπωσιακά. Το σωστό marketing και η σωστή διαφήμιση την έφεραν για άλλη μια χρονιά στην κορυφή. Ραντεβού του χρόνου λοιπόν!

https://youtu.be/BWeT0nJpB3Y

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Αυτά πρέπει να βλέπουν στην ΕΡΤ και να προσπαθούν να χτυπάνε βραβείο κάθε 2-3 χρόνια τουλάχιστον γιατί εμείς σαν χώρα ενδιαφερόμαστε για τον διαγωνισμό και δεν στέλνουμε συμμετοχές τσίρκα….

    Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Του χρόνου με κάτι πιο χαρούμενο όσο για την σκέψη σας ότι τραγούδια σαν το secret combination αν διαγωνίζονταν σήμερα το πολύ να έπαιρνε τη 10η θέση δεν έχει τόσο βάση καθώς το τραγούδι της Ισπανίας ένα απλό ρυθμικό τραγούδι ήρθε 3ο όλα βρίσκονται στο θέμα προσέγγισης και παρουσίασης μιας ιδέας ακόμα και της πιο απλής

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *