Ελλάδα: Η άφιξη της Amanda στην Pala Alpitour! (Video)

Λίγο πριν την έναρξη της μεσημεριανής πρόβας τζενεράλε για τον τελικό του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, αφίχθη η Αμάντα με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή στην Pala Alpitour, αισιόδοξη και σίγουρη για το αποτέλεσμα.

Χωρίς άγχος και με αυτοπεποίθηση έφτασε λίγο πριν τις 14.00 στην Pala Alpitour η Αμάντα Γεωργιάδη, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή.

Πάμε Ελλάδα!

Τυλιγμένη με την ελληνική σημαία η Αμάντα Γεωργιάδη είναι έτοιμη να ριχθεί στην μάχη του τελικού της Eurovision 2022. Μαζί με την Αμάντα η αρχηγός αποστολής μας Σοφία Δρανίδου, ο επικεφαλής τύπου Γιάννης Δημητρέλλος και το συνεργείο της ΕΡΤ. Δείτε το βίντεο όπως το κατέγραψε η κάμερα του Eurovisionfun:

H ελληνική συμμετοχή διαγωνίζεται απόψε στην 17η θέση.

Μην χάσετε το live μας στο YouTube κατά τη διάρκεια του σημερινού τελικού, όπου θα συζητάμε παρέα όλες τις εξελίξεις και θα σχολιάζουμε φυσικά τα αποτελέσματα και όλα όσα συμβαίνουν ζωντανά εδώ στο Τορίνο!

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *