Ελλάδα: Η πρόβα της Αμάντα στην Dress Rehearsal του Μεγάλου Τελικού!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά η σημερινή πρόβα της Ελλάδας, με την Αμάντα να δίνει μία συγκλονιστική ερμηνεία για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που είχαν για πρώτη φορά φέτος τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης τη σημερινή πρώτη Dress Rehearsal του τελικού.

Το τραγούδι ξεκινά σε μια σκοτεινή σκηνή και με κοντινές λήψεις στο πρόσωπο της Αμάντα που ξεθωριάζουν σε μαύρο. Η Αμάντα ανοιγοκλείνει τα μάτια της με βάση τις παύσεις του τραγουδιού. Στη συνέχεια, το πλάνο ανοίγει και μπορούμε να δούμε την Αμάντα όρθια. Υπάρχουν αρκετές καρέκλες στη σκηνή, που μοιάζουν να έχουν λιώσει στα πόδια.

Προς το τέλος του τραγουδιού υπάρχουν γενικά πλάνα και η σκηνή γεμίζει φως και σκιές γύρω από την Αμάντα. Το Die Together τελειώνει όπως ξεκινά με κοντά στα μάτια της Amanda, τα οποία κλείνουν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σημερινή πρόβα της Ελλάδας, όπως την κατέγραψε η κάμερα του EurovisionFun, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=1df3mWO6260

Μην ξεχάσετε το live μας σήμερα για την πρόβα των επιτροπών για τον Μεγάλο Τελικό

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή τι θα συμβεί στο Τορίνο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2022!

1 reply
  1. Nikos
    Nikos says:

    Νομίζω ότι αν αυτό το τραγούδι δεν είναι μεταξύ 5ης-7ης θέσης ή και λίγο παραπάνω θα είναι έγκλημα. Μιλάμε για την απόλυτη ερμηνεία μπράβο στο κορίτσι μας. Ελπίζουμε να έχουμε και ένα καλό αποτέλεσμα το βράδυ στην γενική πρόβα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *