Ελλάδα: Με την Μελίσσα Μαντζούκη στην Eurovision 2023;

Το Eurovisionfun συνεχίζει τις προτάσεις του για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023. Αυτή την φορά θα σας πάμε στην αγαπημένη μας (και όχι μόνο) ελληνική ομογένεια και συγκεκριμένα σε μία καλλιτέχνιδα που ζει και διαπρέπει στην Γερμανία. Ο λόγος για την 18χρονη Μελίσσα Μαντζούκη!

Η Μελίσσα παρά την πολύ μικρή της ηλικία, όπως θα δείτε παρακάτω είναι μία ερμηνεύτρια που κυριολεκτικά μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα. Από απαιτητικές μπαλάντες, σε dance pop κομμάτια. Ό,τι κλήθηκε να τραγουδήσει στο DSDS (το αντίστοιχο γερμανικό Pop Idol), το διεκπαιρέωσε με σχετική άνεση.

Έγινε πρόσφατα γνωστή στο τεράστιο γερμανικό κοινό, αφού κατόρθωσε να φθάσει στον τελικό του DSDS, κερδίζοντας την τρίτη θέση. Αφιέρωσε το αποτέλεσμα αυτό στον πατέρα της, χάρις στον οποίο όπως δήλωσε έφθασε ως εδώ. Ο πατέρας της τον οποίο μπορείτε να δείτε στο τέλος του βίντεο της πρώτης οντισιόν που έδωσε για το τάλεντ σόου, πέθανε λίγους μήνες αργότερα και πριν ολοκληρωθεί το ταλεντ σόου.

To DSDS ολοκληρώθηκε μόλις πριν δύο εβδομάδες και δεν είναι λίγοι αυτοί, ακόμη και στην Γερμανία, που θεώρησαν πως η Μελίσσα ξεχειλίζει από αυτό που χρειάζεται η Eurovision. Τα σχόλια των κριτών σε κάθε εμφάνιση της εγκωμιαστικά, ενώ ήδη κυκλοφόρησε και το πρώτο της single.

Εδώ η εμφάνιση της στον τελικό, που της χάρισε την τρίτη θέση:

Η Μελίσσα παράλληλα με το τραγούδι εργάζεται και ως τραπεζική υπάλληλος. Η τεράστια επιτυχία του DSDS στους πίνακες της τηλεθέασης στην Γερμανία, το γεγονός δηλαδή πως πρόκειται πλέον για μία γνωστή καλλιτέχνιδα που μπορεί να σταθεί επάξια στην σκηνή της Eurovision, εικάζουμε … πως δεν θα αφήσει αδιάφορους και αρκετούς στην Ελλάδα, που όπως και εμείς θεωρούν πως πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση για την χώρα μας.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η Μελίσσα θα υποβάλει τελικά πρόταση στην ΕΡΤ, όταν φυσικά θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Εμείς νομίζουμε πως θα το κάνει, αφού θα είναι ένας ακόμη λόγος να κάνει περήφανο τον πατέρα της …!

Θα θέλατε να δείτε την Mελίσσα να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

29 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ιωανάθαν
    Ιωανάθαν says:

    Δεν την ήξερα την κοπέλα! Να πού τα εντοπίζετε όλα αυτά τα διαμάντια; Μπράβο σας! Είναι καταπληκτική. Βεβαιότατα θα ήθελα και να την δω να εκπροσωπεί επάξια την χώρα μας αφού την προτείνετε εσείς.

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Wow. Πανέμορφη χροιά, μαγική όμορφιά λάμψη και ζεστή φωνή που σε αγγίζει. Βιώνει αυτό που τραγουδάει στο 100%. Στα θετικά της είναι επίσης η ηλικία της που, μαζί με τα στοιχεία που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι ότι πρέπει για ένα νέο greek teen pop idol. Διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά που αναζητούνται για μια κοπέλα που θέλει να γίνει pop idol. Δεν έχουμε κάτι τέτοιο σε Ελλάδα-Κύπρο. Ναι με τα 10000%. Μακάρι μακάρι μακάρι! Ότι καλύτερο έχετε προτείνει μέχρι τώρα!

    Απάντηση
  3. Μαρία
    Μαρία says:

    Καλή είναι αλλά θεωρώ πως πάλη θα πατήσουμε στην πεπατημένη των τελευταίων δύο χρόνων… Ωραίες προτάσεις αλλά θεωρώ ότι του χρόνου η ΕΡΤ θα πρέπει να ρωτήσει το κοινό αφού κάνει ένα πρώτο ξεκαθάρισμα εσωτερικά και αφήσει τα δύο τρία καλύτερα στην κρίση του κοινού και της επιτροπής (50/50). Ας μην ξεχνάμε ότι πλέον για να πας ψηλά θα πρέπει να αρέσεις και στο κοινό και στις επιτροπές

    Απάντηση
    • κνφε κ
      κνφε κ says:

      αφου χωρις την αποψη του κοινου τα πηγαμε καταπληκτικα τα τελευταια 2 χρονια γιατι να τα χαλασουμε τωρα? ασε που αμα στα 3 καλυτερα καταληξουν δυο αγνωστοι καλλιτεχνες αλλα εξερετικοι και μετα καποιος ηδη γνωστος ( με ελληνικη ποπ πχ ζοζεφιν) ολη ξερουμε ποιον θα ψηφισουν οι ελληνες

      Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

    – Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που η συντριπτική πλειοψηφία των προτάσεων του “EUROVISION FUN” προτείνει Έλληνες-ίδες ομογενείς;

    – Εαν πάμε για 3η συνεχόμενη χρονιά με κάποιον ομογενή καλλιτέχνη μήπως θα έχουμε κάποιο πρόβλημα με το ενδιαφέρον τον εγχώριων καλλιτεχνων στο μελλον;

    Μπράβο σας που ασχολείστε και ανακαλύπτεται νέους “άγνωστους” στο ευρύ Ελληνικό κοινό και μας τους παρουσιάζεται (αλήθεια το λέω), αλλά θα ήθελα η Eurovision να μη μετατραπεί σε “προνόμιο” των ομογενών. Φαντάζομαι να καταλαβαίνετε τι και πως εκφράζω τα ερωτήματα-προβληματισμούς μου.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Μεχρι στιγμης φέτος εχουμε προτεινει 2 εγχωριους κ 2 ομογενεις. Πέρσι αν θυμαμαι καλα η μοναδικη ομογενης που προτειναμε ηταν η Αμαντα. Το ζητημα δεν ειναι δικο μας, αλλα τα τραγουδια που στελνουν οι ενδιαφερομενοι καλλιτεχνες. Επισης φετος δεν επελεγην η Αμαντα γτ ηταν ομογενης, αλλα γτ αντικειμενικα όπως πλεον και η συντριπτικη πλειοψηφια παρδεχεται ειχε το καλυτερο τραγουδια. Αν η Χ λοιπον ομογενης καλλιτεχνιδα προτεινει το καλυτερο τραγουδι το 2023 γτ να μην επιλεγει; Επειδη ειναι ομογενης; Η ΕΡΤ δεν ενδιαφερεται για τον τοπο διαμονης των καλλιτεχνων αλλα για το ταλέντο τους κ το τραγουδι που προτεινουν.

      Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Προφανώς κάτι δεν κατάλαβες από το πρώτο σχόλιο μου.

        Δεν είπα να μην επιλέξει μια-έναν ομογενή που θα έχει καλύτερο τραγούδι από τους υπόλοιπους μόνο και μόνο επειδή δεν ζει εδώ. Μακριά από εμένα αυτά. Εξέφρασα έναν προβληματισμό σχετικά με τις συνεχόμενες συμμετοχές και προτάσεις και το πιθανό μη ενδιαφέρον μελλοντικά, από εγχώριους καλλιτέχνες. ‘Νέους” αλλά και “παλιούς”.

        Εσένα (ΕΑΝ συμβεί αυτό το πιθανό ενδεχόμενο) δεν σε προβληματίζει – ανησυχεί;

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Το ίδιο λέμε απλά από άλλη οπτική. Φυσικά κ με προβληματιζει..περισσότερο όμως με προβληματίζει το ελληνικό top του Spotify. Βασικά δεν με προβληματίζει με ανησυχεί…Επίσης καλό θα είναι να προβληματιστούν κ οι Έλληνες μη Τραπ καλλιτέχνες. Ποπ ελληνική μουσική πλέον ουσιαστικά δεν υπάρχει. Βασικά αν γίνει εν τέλει αυτό που λες θα πρέπει να ανησυχήσει τους εγχώριους καλλιτέχνες που έχουν μείνει τόσο πίσω..

          Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σαν φωνή και σαν παρουσία μου αρέσει πολύ. Πάντα όμως για όλες τις προτάσεις που έχετε παραθέσει ως ώρας ρόλο παίζει το τραγούδι. Αυτό φάνηκε και φέτος καθώς επελέγη η “άγνωστη”-ως τότε- Αμάντα και όχι ο πιο γνωστός στο ελληνικό κοινό GJN όπως περίμεναν πολλοί. Αν η Τάμτα ή η Μελισσα ή ο Κούρτης έχει ένα καλό τραγούδι, τότε θα πάει ο καλύτερος! Προσωπικά δεν θα κολλήσω ούτε στην ηλικία ούτε στο όνομα ούτε στο αν είναι ομογενής. Καθοριστικό ρόλο παίζει όχι μόνο το τραγούδι αλλά και όλη η πρόταση που κατατίθεται (ομάδα,ιδέα για προμο και staging κλπ) Ευτυχώς φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια έτσι αξιολογεί και η ΕΡΤ!
    ΥΓ: η νεαρή Μελίσσα, έχει ήδη κάνει repost το άρθρο σας…. Ίσως να είναι αρκετά θερμή για να καταθέσει κάτι δυνατό; (Και αυτή)

    Απάντηση
  6. EscTony
    EscTony says:

    Πολύ δυνατή παρουσία και ερμηνεία, άλλη μια εξαιρετικά υποσχόμενη υποψηφιότητα!
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ξεφυτρώνουν τόσα νέα ταλέντα από την Ομογένεια… Οι νέοι ομογενείς καλλιτέχνες εξελίσσονται, όπως ακριβώς τα πολλά λαμπρά μυαλά της Ελλάδας αναδεικνύονται στις επιστήμες και προκόβουν στο εξωτερικό.
    Ας αναλογιστούμε λίγο τις συνθήκες και τις δυνατότητες που υπάρχουν για να αναδειχθούν τα ανάλογα εγχώρια ταλέντα.

    Απάντηση
  7. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Ενδιαφέρουσα περίπτωση! Τηλεοπτική φατσουλα, νεαρή – ότι πρέπει για τέτοιο διαγωνισμό, ωραία χροια, λίγο το βιμπράτο της να μην παρακάνει γιατί Μποφιλίζει. Τη βλέπω ήδη σε πρόταση με Κοντο-Φωκά στην ΕΡΤ….

    Απάντηση
  8. maria
    maria says:

    Από όλες τις προτάσεις που έχετε κάνει μέχρι στιγμής αυτή είναι η καλύτερη και η μονη που υποστηρίζω.
    Μελίσσα η Ευαγγελία το 2023

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Ναι αλλά αν παράλληλα κυμανθούμε μεταξύ #1-10 στις επιτροπές 25-26 χωρών(που συνήθως δε μας δίνουν ούτε μισό βαθμό)…
      Καλά βέβαια χωρίς να υπάρχουν προτάσεις, τραγούδια και ιδέες όλα αυτά είναι εικασίες και το μόνο που μπορούμε να κρίνουμε είναι οι καλλιτέχνες ως φωνές και ως παρουσίες, για την ώρα.

      Απάντηση
    • Μαρία
      Μαρία says:

      Ρε φίλε πραγματικά έχει πολύ κακία μέσα σου! Νάντο κοιτάξεις… Πες μας σε παρακαλώ τι θέλεις να στείλουμε «αγοράκι» μου; Ζόζεφιν; Να βγούμε 10άδα κοινό και 19+ στις επιτροπές; Άρα εσένα σε ενδιαφέρει το κοινό μόνο ε; Τη διαβάζω βραδιάτικα… επίσης βγήκαμε 12οι στο televoting. Ξύπνα

      Απάντηση
      • αφε
        αφε says:

        αυτο ρε φιλε τι
        αφου το κοινο γενικα δεν μας ψηφιζζει τα τελευταια χρονια ουτοως η αλλως
        ανδ θυμαστε περυσι και φετος στο κοινο 8οι στον ημιτελικο

        Απάντηση
  9. John Kou.
    John Kou. says:

    Μάλλον όχι. Πέραν του γεγονότος ότι με ενοχλεί απίστευτα ότι ΠΆΛΙ προτείνεται ομογενείς νομίζω ότι η συγκεκριμένη είναι πολύ δίκοπο μαχαίρι. Γιατί φαίνεται πολύ πιθανό να είναι μια περίπτωση Sheldon Reiley από φέτος, όπου ουσιαστικά η συμμετοχή είναι 100% φωνή και 0% τραγούδι.

    Απάντηση
    • δγσ
      δγσ says:

      1. Κατα τη γνωμη μου το τραγουδι του σελντον ηταν πολυ ομορφο
      απλως η γνωμη μου
      2. Τι προβλημα υπαρχει που ειναι ομογενης?

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *