Ελλάδα: Οι αντιδράσεις του press center μετά την jury rehearsal της Αμάντας!

Αμέσως μετά την Jury Rehearsal το Eurovisionfun μίλησε με ξένους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, θέλοντας να μας πούνε τις εντυπώσεις τους, αλλά και την γνώμη τους για την πρόβα της Αμάντας και τις προβλέψεις τους στον τελικό.

Όλοι όπως θα δείτε έμειναν εντυπωσιασμένοι, μένοντας τόσο στην φωνή της όσο και στην σκηνική παρουσίαση. Δείτε όλα όσα μας είπαν αποκλειστικά:

Δείτε την εμφάνιση της Αμάντας στην πρώτη γενική πρόβα για τον ημιτελικό:


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

1 reply
  1. Τina
    Τina says:

    Έχει αναρτηθεί στο wiwiblog ένα άρθρο που αναφέρεται στη chanel και σε μια ενδεχόμενη νίκη άκουσα χτες βράδυ την συζήτηση που κάνατε ότι στη eurovision αυτή τη στιγμή δεν έχουν ιδιαίτερη πέραση τα εθνικ κομμάτια και ότι αν σήμερα στέλναμε το secret combination η καλύτερη θέση που θα μπορούσαμε να πάρουμε θα ήταν η δέκατη τα ίδια πράγματα ισχύουν για το ισπανικό τραγούδι που αν κερδίσει κάτι που δεν πιστεύω θα είναι ότι πιο συνηθισμένο σε στίχο και ήχο στη eurovision υποτίθεται ότι προωθούνται τραγούδια που έχουν κάτι λίγο διαφορετικό στη μελωδία τους και δομημένο στίχο και όχι απλά στιχάκια

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *