Ελλάδα: Το Δελτίο Τύπου της ΕΡΤ για την δεύτερη πρόβα!

Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε προ ολίγου. Έτυχε τεράστιας αποδοχής μιας και ήταν η μόνη συμμετοχή που ανέβηκε στον πίνακα των στοιχημάτων. Όλα δείχνουν ότι το αποτέλεσμα για την Ελλάδα θα είναι θετικό.

Με την ολοκήρωση της, η ΕΡΤ δημοσίευσε το Δελτίου Τύπου της, σχετικά με τη δεύτερη πρόβα της χώρας μας.

Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου της ΕΡΤ:

“Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, στις 17:50 ώρα Ελλάδας. Η Αμάντα Γεωργιάδη ερμήνευσε για ακόμα μία φορά με μαγικό τρόπο το «Die Together», στο Pala Olimpico, μέσα σε μια εντυπωσιακή σκηνική δημιουργία, που σκηνοθέτησε ο Φωκάς Ευαγγελινός και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα τόσο από τους δημοσιογράφους μέσα στο κέντρο Τύπου και το στάδιο όσο και από τα μέλη των εθνικών αποστολών που παρακολούθησαν την πρόβα.

Τα στοιχεία της μοναξιάς, της έλλειψης που δημιουργείται από έναν χωρισμό και της φθοράς που αμβλύνεται από τον χρόνο αποτυπώθηκαν μαγικά, καταλήγοντας σε ένα εκτυφλωτικό φως, που αντανακλά η ιστορία του «Die Together», η οποία υμνεί την απόλυτη αγάπη. Η εντυπωσιακή και ξεχωριστή εμφάνιση της Ελλάδας ορίζεται για ακόμα μία φορά από προηγμένης τεχνολογίας LED και μια σκηνική σύνθεση που αναδεικνύει την εσωτερική δύναμη της ερμηνείας της Αμάντας Γεωργιάδη.

Η επιτυχημένη σκηνική παρουσίαση είναι αποτέλεσμα εντατικών προβών, μεθοδικής δουλειάς και απόλυτου συγχρονισμού ανάμεσα στα μέλη της ομάδας. Για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος, η ελληνική αποστολή εργάστηκε μεθοδικά και εντατικά με ομάδα από εξαιρετικούς επαγγελματίες: Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.”


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *