Ισλανδία: Πιθανη διοργανώτρια χώρα σε περίπτωση νίκης της Ουκρανίας ή της Αυστραλίας!

Σύμφωνα με τα Ισλανδικά μέσα, η Ισλανδία θα μπορούσε να είναι μια πιθανή χώρα για την διοργάνωση του Διαγωνισμού στην περίπτωση που η Αυστραλία ή η Ουκρανία κερδίσουν τον φετινό διαγωνισμό.

Ως συνδεδεμένο μέλος της EBU, το SBS δεν μπορεί να οργανώσει την Eurovision σε περίπτωση νίκης. Σε αυτή την περίπτωση το SBS θα πρέπει να προτείνει κάποιο άλλο κανάλι να διοργανώσει τον διαγωνισμό στην χώρα του. Η Ουκρανία, το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, φαίνεται απίθανο να διοργανώσει τον διαγωνισμό το 2023 λόγω του πολέμου στην χώρα.

Το SBS είχε ζητήσει το 2020 στην Ισλανδία να διοργανώσει τον διαγωνισμό αν κέρδιζε η Αυστραλία. O Skarphéðinn Guðmundsson, ο υπεύθυνος προγράμματος του RÚV, έχει πει πως η απάντηση σε αυτή την ερώτηση δεν είναι ακόμα γνωστή και δεν υπάρχει κάποιο δημόσια συμφωνία:

 

“ Η EBU έχει επανειλημμένα δείξει την υποστήριξη της στα μικρότερα κράτη που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό. Και οι συνθήκες εδώ έχουν εξεταστεί για περαιτέρω συζήτηση και επιβεβαίωση.”

Σύμφωνα με τον Fréttablaðið, τo Egilshöl είναι η πιο πιθανή τοποθεσία για την οργάνωση ενός διαγωνισμού στην Ισλανδία. Το Egilshöl είναι ένα αθλητικό κέντρο στο Ρέικιαβικ. Το στάδιο έχει χωρητικότητα 18.000 για συναυλίες.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2022!

Πηγήeurovoix.com

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Όλοι αυτοί οι “πρόθυμοι” που προτρέχουν να δηλώσουν διαθέσιμοι, ξέρουν άραγε κάτι παραπάνω για το αποτέλεσμα; 😛

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *