Ισπανία: Η βασιλική οικογένεια συνεχάρη την Chanel!

H Chanel κατάφερε να φέρει την Ισπανία στο τοπ3 της βαθμολογίας του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision μετά από 27 ολόκληρα χρόνια και η βασιλική οικογένεια της χώρας έσπευσε να την συγχαρεί για αυτό το σημαντικό κατόρθωμα!

Την Τρίτη, η Chanel έλαβε ένα γράμμα από τον βασιλιά Felipe και τη βασίλισσα Letizia της Ισπανίας για την επιτυχία της στη Eurovision.

Πολλά συγχαρητήρια για την φανταστική σας εμφάνιση στη Eurovision. Γράψατε ιστορία για την Ισπανία σε αυτόν τον διαγωνισμό αφού πήρατε την τρίτη θέση σε έναν τόσο περίπλοκο τελικό, στον οποίο τόσο το κοινό όσο και η κριτική επιτροπή αναγνώρισαν τα προτερήματά σας. 

Θέλουμε επίσης να στείλουμε τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα που σας συνόδευσε και να την ευχαριστήσουμε που εκπροσώπησε τόσο καλά την Ισπανία και μας έκανε να νιώθουμε τόσο περήφανοι.

Οι Ισπανοί επεφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή στην Chanel, που κατάφερε να συγκεντρώσει 459 βαθμούς στον μεγάλο τελικό, περισσότερους από όσους συγκέντρωσαν μαζί οι δέκα τελευταίοι εκπρόσωποι της χώρας στον διαγωνισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=jSQYTt4xg3I


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί το ταξίδι για την Eurovision 2023 μόλις ξεκίνησε!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Η βασιλική οικογένεια συνεχάρη την Σανέλ η Τσανέλ όπως και αν προφέρεται το όνομα της,την περίμενε πόσος κόσμος να την δει από κοντά κι όλα αυτά για την 3η θέση….το ίδιο συνέβη και με τον Άγγλο που πήρε την 2η,όταν για κάποια μίζερα ανθρωπάκια το 2005 εμείς υπερβάλαμε που χαρήκαμε για την νίκη μας στο πανηγυρακι όπως το αποκαλούν!!!!!!έπρεπε να μην βγει κανένας να πανηγυρίσει και να χαρεί με βάση την λογική τους!!!!!!ευτυχώς που οι έλληνες κάτι τέτοια ανθρωπάκια τα έχουμε γραμμένα!!!!!

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Αυτό πρέπει να προβληματίσει την ιστοσελίδα σας καθως σε συζητήσεις σας κατά την διάρκεια των ημιτελικών είπατε πως τραγούδια σαν το secret combination δεν θα είχαν τύχη κάτι που διαφωνώ γιατί είναι μια συμμετοχή που θα μπορούσε και σήμερα να διαγωνιστεί κρίνοντας από το ισπανικό τραγούδι που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο όσο για την Ισπανίδα τραγουδίστρια από την μια έλεγε ότι γνωρίζει τη Φουρέιρα αλλά έχει την δική της προσωπικότητα και δεν πρέπει να την συγκρίνουμε και από την άλλη προχτές διάβασα ότι επικοινώνησε με την Φουρέιρα όπου της είπε ότι η συμμετοχή της το 2018 ήταν έμπνευση για την δική της συμμετοχή .

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Δεν μας προβληματίζει καθολου κ επιτρεψε μας να εχουμε την δικη μας αποψη. Το ισπανικο τραγουδι δεν εχει καμια σχεση με το Secret Combination…. Eπισης αυτο που εκανε η Σανελ, στην Ελλαδα μπορει να το κάνει ισως η Φουρειρα κ καμια αλλη. Το My Secret Combination ειναι ένα εθνοποπ κομμάτι, στο ειδος της Αλβανιας κ της Κυπρου ή του Αζερμπαιτζαν περσι, δεν ειναι ένα λάτιν κομμάτι.

      Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Φυσικά και μπορείτε να έχετε την δική σας άποψη εγώ κρίνω το τραγούδι στην κατηγορία των χορευτικών κομματιών που φέτος στη Γιουροβίζιον δεν ήταν τόσο πολλά και καλά καθώς αρκετές χώρες διαγωνίστηκαν με μπαλαντες και είναι σημαντικό το ότι βρεθήκαμε στην 8η θέση ανάμεσα στις τόσες μπαλάντες όσο για την ισπανική συμμετοχή δεν θεωρώ ότι είχε κάτι το ιδιαίτερο μουσικά για μένα .

    Απάντηση
  4. EscTony
    EscTony says:

    Τελικά οι Ισπανοί θέλουν πάρα πολύ να δουν τον διαγωνισμό να γίνεται στον τόπο τους, δεν εξηγείται διαφορετικά… Αλλά εδώ που τα λέμε γιατί να μην θέλουν; Λίγο προβλήθηκε το Τορίνο και η Ιταλία από την φετινή διοργάνωση;
    Μπράβο στην Ισπανία που κατάφερε να στείλει μια πολύ δυνατή και καλοστημένη συμμετοχή από τις λίγες αξιόλογες του πολύ μέτριου φετινού διαγωνισμού

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *