Ισπανία: Η Μαδρίτη επιθυμεί να φιλοξενήσει τη Eurovision 2023!

Μετά τη Βαλένθια, σειρά είχε σήμερα η Μαδρίτη να εκφράσει την επιθυμία της να φιλοξενήσει τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, σε περίπτωση που η Ισπανία είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού.

Την εν λόγω πρόθεση γνωστοποίησε με σημερινή της δήλωση η αντιδήμαρχος της ισπανικής πρωτεύουσας, Begoña VillacísΌπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

Θέλω να κερδίσει η Chanel και να φέρει τον διαγωνισμό στην πρωτεύουσα. Πολύ καλά πράγματα συμβαίνουν στη Μαδρίτη και το μόνο που λείπει είναι η Eurovision. Αξίζουμε να είμαστε διοργανώτρια πόλη και είμαστε κάτι παραπάνω από ικανοί για να φιλοξενήσουμε τον διαγωνισμό. Έχουμε πολύ καλές εγκαταστάσεις για τη διεξαγωγή της Eurovision.

Η Μαδρίτη είναι μία πολύ φιλόξενη πόλη. Από όπου και αν κατάγεστε, μπορείτε να έρθετε εδώ και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Η Μαδρίτη είναι μία πόλη που καλωσόρισε τη Chanel και θα καλωσορίσει όλες τις Chanel του κόσμου.

Η Μαδρίτη φιλοξένησε τον διαγωνισμό το 1969 και φιλοξενεί κάθε χρόνο το PreParty ES, ένα από τα πιο γνωστά πάρτι της προ Eurovisionικής περιόδου.

Μένει να φανεί κατά πόσον οι διακηρύξεις των ιθυνόντων διαφόρων ισπανικών πόλεων περί φιλοξενίας της Eurovision 2023, θα έχουν βάση και από μεθαύριο μετά το πέρας του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο.

Πηγή: Huffington Post

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *