Καλή επιτυχία Ελλάδα | Όλοι είμαστε μαζί σου Αμάντα!

Τις τελευταίες μου ώρες περνάω στο κέντρο τύπου στην Pala Alpitour, όπου τις τελευταίες 12 ημέρες κυριολεκτικά ήταν το σπίτι μου. Όπως και πέρσι λίγες ώρες πριν τον τελικό του διαγωνισμού θα γράψω τις τελευταίες μου σκέψεις, κάτι σαν τον δικό μου επίλογο για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Φέτος αγαπημένοι μας αναγνώστες χωρίς καμία υπερβολή, δεν συναντήσαμε έναν άνθρωπο εδώ στο Τορίνο που να μας πει ότι δεν έχουμε ένα ωραίο τραγούδι, μία πολύ καλή ερμηνεύτρια και μία καταπληκτική σκηνική παρουσίαση. Ναι, δεν άρεσε σε όλους το ίδιο, κανείς όμως μα κανείς δεν είχε να σχολιάσει κάτι αρνητικό.

Η Ελλάδα επέστρεψε

-Συνεχίστε έτσι

-Θυμίζετε επιτέλους την Ελλάδα των προηγούμενων ετών

ήταν λίγα μόνο από τα πολλά θετικά που ακούγαμε καθημερινά. Δεν σας κρύβω πως όλοι οι ανταποκριτές του ξένου τύπου όταν συναντούσε την ομάδα του Eurovisionfun, μας αποκαλούσαν απλά “Οι Έλληνες” και καθόλου δεν με ενοχλούσε αυτό, παρότι δεν αναφέραν το όνομα της ιστοσελίδας μας. Τόσο πολύ μας έχουν ταυτίσει με την ελληνική συμμετοχή και αυτό είναι τόσο τιμητικό για εμάς, που το αποδεχόμαστε με περισσή χαρά.

Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος για την Αμάντα και οι περισσότεροι από εσάς το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό. Πάλι μία άγνωστη ομογενής; Μα είναι δυνατόν να μην έχει επιλεγεί ο GJN και να επέλεξαν μία κοπέλα που ζει στην Νορβηγία; Αυτά και πολλά άλλα “απροσάρμοστα” ακούσαμε τους προηγούμενους μήνες. Αρκούσε όμως η πρώτη πρόβα για την Αμάντα για να αποδείξει στον πιο δύσπιστο την αξία της, αλλά και για να κάνει και τον πιο κακεντρεχή να σωπάσει.

Μαζί με την Αμάντα είναι λοιπόν σήμερα όλοι οι Έλληνες, προσμένοντας ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα στο διαγωνισμό της Eurovision. Μία δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο top10 για την χώρα μας, κάτι που έχει να συμβεί από το μακρινό 2011. Κάτι πολύ δύσκολο και καθόλου δεδομένο όπως πολλοί πιστεύουν.

Όσο ψηλότερα, τόσο καλύτερα μας λένε από την ΕΡΤ, που επίσης αναμένουν με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα. Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Κ. Ζούλας είναι εδώ, η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης Δ. Χειράκη είναι εδώ. Η ΕΡΤ δεν αντιμετωπίζει ενοχικά πλέον την Eurovision. Την αγαπά, την φροντίζει και αυτό φαίνεται πλέον παντού. Εμείς δεν μπορούμε παρά να μην στηρίζουμε όλη αυτή την προσπάθεια.

Αγαπημένοι μας αναγνώστες, ένας κύκλος απόψε θα κλείσει. Σας ευχαριστούμε θερμά για την συγκλονιστική σας παρουσία όχι μόνο αυτές τις δύο εβδομάδες, αλλά και όλη την χρονιά. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την ενέργεια και την επιθυμία για να σας ενημερώνουμε με τον καλύτερο τρόπο, αν δεν υπήρχε η δική σας τεράστια ανταπόκριση.

Να απολαύσετε την σημερινή βραδιά γιατί το παράδειγμα του 2020 είναι τόσο πρόσφατο. Στείλτε όλη την θετική σας ενέργεια στο κορίτσι μας και στην ελληνική αποστολή, που κυριολεκτικά έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να έχουμε το αποτέλεσμα που θα έχουμε.

Κάτι τελευταίο, μην απογοητεύεστε που τα πάντα τελειώνουν απόψε, Η Eurovision 2023 σε λίγες ώρες ξεκινά και μαζί θα ζήσουμε και αυτό το συναρπαστικό ταξίδι!

Μέχρι τότε όμως με μία φωνή:

Ελλάδα Καλή Επιτυχία!


Μην χάσετε το live μας στο YouTube το βράδυ παράλληλα με την διεξαγωγή του τελικού της Eurovision 2022!

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. All about Eve
    All about Eve says:

    Καλη επιτυχια Αμαντα. Καλη επιτυχια Ελλαδα.
    Ελπιζουμε στην δεκαδα και γιατι οχι και καλυτερα απο περυσι !!!

    Απάντηση
  2. Gus
    Gus says:

    Έχεις δίκιο έχοντας ως παράδειγμα το 2020. Πολλά τα θεωρούμε δεδομένα αλλα τίποτα δεν είναι οπότε να ευχαριστούμε τον Θεό για το σημερα!! Να χαιρόμαστε το σήμερα!
    Παραδειγμα είναι η Ουκρανία….το 2022 δεν πίστευε κανείς από τους Ουκρανους ότι δεν θα είχαν ένα πιάτο φαγητό δεδομένο στο τραπέζι τους ….

    Απάντηση
  3. Camelaki
    Camelaki says:

    Να είναι πάντα καλά η ροδοζαχαρένια μας και σας παρακαλώ να βάζετε στην σελίδα εδώ τα νέα της και τα μελλοντικά σχέδια της…. γλυκύτατη και φωνάρα!!!!!!
    Ότι καλύτερο μας φέρει η βραδιά απόψε και σε εκείνη πρώτα από όλους!!!!!
    Είχε αγχωθεί η γλυκούλα μου μην τυχόν και δεν περνούσαμε στον τελικό και δεν μπορούσε να ξανάρθει στην Ελλάδα από ντροπή τόσο σοβαρά το αντιμετωπίζει όλο αυτό…
    Στεναχωριέμαι γιατί σε ένα δικαιο παράλληλο συμπαν σήμερα η 101 χρόνων γιαγιά της θα έπρεπε να την καμαρώσει νικήτρια…

    Δεν χρειάζεται Γιάννη να σας ενοχλεί το Έλληνες όπως σας αποκαλούν, έχω ζήσει στο εξωτερικό και το έχω βιώσει με περηφάνεια!!!!!!

    Απάντηση
  4. βασιλικη αναστασοπουλου
    βασιλικη αναστασοπουλου says:

    τα αρθρα σας παντα to the point….ευχαριστουμε για την τοσο καλη παρεα κ ενημερωση που μας προσφερατε αυτες τις μερες! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το πιο ωραίο άρθρο για φινάλε για τη Eurovision 2022! Συνεχίστε τη καλή δουλειά!!
    Δε χρειάζονται πολλά τώρα να πούμε, παρά μόνο ένα…
    Καλή επιτυχία (δι)ΑΜΑΝΤΑΚΙ ΜΑΣ!! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

    Απάντηση
  6. EscTony
    EscTony says:

    Πάμε για μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση! Η Αμάντα είναι ένα διαμάντι που σήμερα θα λάμψει εκτυφλωτικά και θα μαγέψει τους πάντες!
    !η φορά μετά από χρόνια που όχι μόνο δεν με προβληματίζει η συμμετοχή μας αλλά με γεμίζει με χαρά και περηφάνεια για το θέαμα που απολαμβάνουμε. Πολύ σημαντική η παοουσία τόσων υψηλά ιστάμενων στελεχών της Κρατικής Τηλεόρασης, μακάρι να αποδώσει το ενδιαφέρον της ΕΡΤ για τον θεσμό.
    Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για την εξαιρετική κάλυψη που κάνετε στον Διαγωνισμό. Σας ευχαριστώ πολύ!!
    Καλή μας απόλαυση σήμερα.
    Καλή Επιτυχία Αμάντα και Ελλάδα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *