Μαλού: ”Θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή στη Eurovision”!

Στην κάμερα της εκπομπής του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα; μίλησε η Μαλού Κυριακοπούλου, όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε φυσικά και για την Eurovision, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά καιρούς θα ήθελαν να δουν την τραγουδίστρια, να εκπροσωπεί είτε την Ελλάδα, είτε την Κύπρο στον διαγωνισμό.

Η Μαλού ξεκίνησε την καριέρα της έντεκα χρόνια πριν από το Greek Idol στον Alpha. Μπορεί να μην κέρδισε και να κατετάγη δεύτερη, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να κάνει μια σημαντική καριέρα.

Κατά καιρούς το όνομα της βρίσκεται στην λίστα πιθανών υποψηφίων της Ελλάδας ή της Κύπρου για τον διαγωνισμό της Eurovision, με την ίδια όμως να μην τροφοδοτεί ποτέ αυτά τα σενάρια. Αυτή είναι η δεύτερη φορά, που ξεκάθαρα δηλώνει ότι την ενδιαφέρει ο διαγωνισμός.

Είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να το καταφέρω κάποια στιγμή, με την κατάλληλη ομάδα, το κατάλληλο τραγούδι, ναι γιατί όχι;

Μπορείτε να παρακολουθήστε ολόκληρη της συνέντευξη της Μαλού εδώ:

Παρακάτω ακούστε μια από τις επιτυχίες της Μαλού, που έχει ξεπεράσει τις 50 εκατομμύρια προβολές:

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Θα θέλατε να δείτε την Μαλού στον διαγωνισμό; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. EscTony
    EscTony says:

    Η Μαλού είναι μια πολύ όμορφη παρουσία, με καλή φωνή και νομίζω ότι με το κατάλληλο τραγούδι θα τα πήγαινε μια χαρά.
    Μια πολύ καλή της ερμηνεία εδώ:
    https://youtu.be/Mze2C8y-5CM
    Πάντως, αρχίζει να ζεσταίνεται το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον Διαγωνισμό μετά από τις συνεχόμενες πετυχημένες συμμετοχές μας κι αυτό είναι πολύ καλό!

    Απάντηση
        • John Kou.
          John Kou. says:

          Ηρέμησε. Ούτε υπήρξε ποτέ σούπερ ντούπερ διάσημη, ούτε πρόσφατα ήταν που εξαφανίστηκε μετά τη μία-δύο επιτυχίες της, ούτε παρακάλαει να πάει Eurovision. Απλώς δηλώνει ανοιχτή στο ενδεχόμενο.

          Απάντηση
  2. Camelaki
    Camelaki says:

    Αυτό γράφω/λέω και εγω….δηλώνει ανοιχτή να πάει μόνο για να βγει από την αφάνεια….εγώ θέλω αυτός που θα με εκπροσωπεί να αγαπάει τον διαγωνισμό πρωτίστως και να μην τον βλέπει μόνο ως 5 μήνες δημοσιότητας…όπως πήγε η Έλενα 2 φορές,όπως πήγε ο Σαρμπέλ,η Καλομοίρα που μόλις τον είδε τρελλαθηκε όπως έχει πει η ίδια,όπως πήγε η Στεφανία και η Αμαντα….γιατί είδαμε κι άλλες να λένε πως ήταν φαν του διαγωνισμού αλλά ήταν τόσο “φαν” που με τα μυαλά που κουβαλούσαν και την ασχετοσύνη τους για αυτόν κατάστρεψαν ένα υπέροχο τραγούδι βλ.Τερζή!!!!!

    Απάντηση
    • John Kou.
      John Kou. says:

      Εγώ ξαναλέω ΔΕΝ μπήκε πρόσφατα στην αφάνεια. Δεν είναι καμιά τραγουδίστρια που έβγαλε ένα δυο χιτάκια το 2021 και μετά δεν ξανακούστηκε, οι λίγες επιτυχίες της ήταν πριν μερικά χρόνια. Και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι το βλέπει σαν 5 μήνες διασημότητας. Ίσα ίσα τότε θα ήταν που θα παρακαλούσε να πάει αν όντως ήθελε τόσο πολύ να βγεί από την αφάνεια (μετά από κάποιον καιρό ξαναλέω). Και στην τελική επειδή η Τερζή δήλωνε φαν και πάτωσε αυτό ήταν? Όλοι/Όλες θα ήθελαν να πάνε είναι σαν την Τερζή?

      Απάντηση
  3. Time for Greek final
    Time for Greek final says:

    Εξαιρετική φωνή και παρουσία. Με ένα πολύ δυνατό ψαγμένο ποπ τραγούδι οπως το “θηρίο” της μακρη, θα σάρωνε η μαλού. Βέβαια και κάτι έθνικ με ρυθμό όπως το “τους είπες πως” με πολύ σωστό στησιμο, σούπερ θα πήγαινε. Το έθνικ μετράει πως το στήνεις και επίσης να έχει και κάποια ποιοτικά στοιχεία (σσ αν και η Μολδαβία φέτος που ήταν αίσχος έθνικ, πιο πάνω από την Ελλάδα ήρθε και σάρωσε και στο κοινό και ήρθε δεύτερο!!!!!)

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *