Νορβηγία: Διθυραμβικά τα σχόλια του ”Adress Torino” για το Die Together!

Χθες το βράδυ, η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη αναδείχτηκε νικήτρια του δεύτερου σόου της Νορβηγικής εκπομπής με θέμα την Eurovision, Adress Torino.

Η Αμάντα και το Die Together απέσπασαν τέσσερα 12αρια και από τους τέσσερις κριτές, με τους ίδιους να μιλούν με διθυραμβικά λόγια για τη συμμετοχής μας!

Θησαυρό αποκάλεσε την Αμάντα η πρώτη κριτής, με την ίδια να ”κλαίει” που αυτό το τραγούδι δεν εκπροσωπεί την Νορβηγία, καθώς είναι πολύ δυνατό. Ανέφερε, ότι η Eurovision, πρέπει να σε γεμίζει συναισθήματα και αυτό το πετυχαίνει η Αμάντα με την συμμετοχή της.

Ο δεύτερος κριτής ανέφερε ότι το τραγούδι τον γεμίζει και ως μουσικό και ως άνθρωπο. Δεν τον νοιάζει το νόημα του τραγουδιού και θεωρεί πως είναι το καλύτερο νορβηγικό τραγούδι από το I Feed You My Love.

Ο τρίτος κριτής στεναχωριέται που αυτό το τραγούδι δεν εκπροσωπεί τη Νορβηγία. Θεωρεί εξωπραγματική τη σύνθεση του κομματιού και μπράβο στην Αμάντα που το καταφέρνει. Είναι αδύνατο αναφέρει αυτό που καταφέρνει η Αμάντα και της βγάζει το καπέλο.

Τέλος, ο τελευταίος κριτής, χαίρεται που η Νορβηγία έχει διπλή παρουσία στο Τορίνο, με δύο τόσο καλές συμμετοχές. Χαρακτηρίζει το Die Together, τέχνη και πυροτέχνημα.

https://youtu.be/Uv7PcRKXZDg

Μπορείτε να δείτε την εκπομπή ΕΔΩ.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις  στην Eurovision 2022!

Πηγή NRK

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *