Ουκρανία: Παραμένει η μοναδική χώρα του Διαγωνισμού που δεν έχει αποκλεισθεί ποτέ!

Η χθεσινοβραδινή πρόκριση του folk-rap συγκροτήματος Kalush Orchestra για λογαριασμό, φυσικά, της Ουκρανίας συνεχίζει το ρεκόρ της χώρας ως τη μοναδική που δεν έχει αποκλεισθεί ποτέ από τους Ημιτελικούς γύρους! Η ιδιαιτερότητα του τραγουδιού σε συνδυασμό με τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις οδήγησαν τη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης ξανά στον Μεγάλο Τελικό.

Η ζωντανή εμφάνιση των Kalush Orchestra με το Stefania διατήρησαν τη χώρα στη κορυφή των στοιχηματικών γραφείων και με απόσταση… ασφαλείας από την δεύτερη Ιταλία. Το βίντεο με την εμφάνιση τους στο YouTube έχει συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ώρες περισσότερες από 480.000 προβολές!

Μετά την Ουκρανία και με έναν μόνο αποκλεισμό από τους Ημιτελικούς έχουμε τις:

  • Σουηδία (2010)*
  • Αζερμπαϊτζάν (2018)*
  • Αυστραλία (2021)*

*  Και οι τρεις αυτές χώρες διαγωνίζονται στον Β’ Ημιτελικό οπότε μένει να δούμε αν ο αριθμός αποκλεισμών παραμείνει ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για καθημερινή ενημέρωση σχετικά με τον Διαγωνισμό!

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Εντυπωσιακό ρεκόρ πραγματικά.
    Βοηθάει το γεγονός ότι γενικά στέλνουν δυνατά τραγούδια αλλά και το ότι από γεωπολιτική άποψη (και ανεξαρτήτως των τελευταίων δραματικών γεγονότων) είναι ίσως η πιο ευνοημένη χώρα της EBU. Έχουν φίλους τόσο στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. όσο και στη Δύση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *