Πολωνία: Δείτε το live on tape video του River!

Η live on-tape εμφάνιση της Πολωνικής συμμετοχής για την Eurovision 2022 κυκλοφόρησε !

Κατά την διάρκεια του Jaka To Melodia?  την περασμένη εβδομάδα, παρουσιάστηκε η live on-tape εμφάνιση του “River” του Πολωνού καλλιτέχνη Krystian Ochman. Αυτή η εμφάνιση ήταν ουσιαστικά ένα backup και θα παρουσιάζονταν, εάν ο Ochman ή η αποστολή της Πολωνίας δεν τα κατάφερνε να παρευρεθεί στο Τορίνο.

https://www.youtube.com/watch?v=yYuUInkdWUc

Η εμφάνιση αυτή ηχογραφήθηκε στα ΤVP Studios στην Βαρσοβία

Ο Ochman τερμάτισε στην 12η θέση για την Πολωνία στον μεγάλο τελικό της Eurovision με το τραγούδι “River”.  Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για την Πολωνία στον διαγωνισμό από το 2016 όταν ο Michał Szpak τερμάτισε 8ος στην Στοκχόλμη.

Δείτε την εμφάνιση της Πολωνίας στον μεγάλο τελικό της Eurovision:

https://youtu.be/jRVDZ6446eM

 

Τι ακριβώς είναι το live on tape video;

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν ζητήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να ηχογραφήσουν μια ζωντανή παράσταση της συμμετοχής τους. Αυτή η ηχογράφηση θα παραδοθεί πριν από τον διαγωνισμό και θα πραγματοποιηθεί σε ένα στούντιο. Η ηχογράφηση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο (όπως θα ήταν στον Διαγωνισμό) χωρίς να κάνει αλλαγές στα φωνητικά ή σε οποιοδήποτε μέρος της ίδιας της παράστασης μετά την ηχογράφηση.

Θα υπάρχει ελευθερία στις αποστολές, να παρουσιάσουν όπως αυτές θεωρούν καλύτερα τις συμμετοχές τους, θα έχουν δοθεί όμως οδηγίες οι οποίες θα διασφαλίζουν τη δικαιοσύνη και την ακεραιότητα του διαγωνισμού. Δεν θα υπάρξει κοινό ενώ η ηχογράφηση θα πρέπει να είναι μοναδική και να μην δημοσιεύεται πριν από την εκδήλωση τον Μάιο.

Οι αποστολές επιτρέπεται να χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνικές δυνατότητες και διαστάσεις που θα ήταν διαθέσιμες επί σκηνής στο Toρίνο, αλλά είναι επίσης ελεύθεροι να επιλέξουν μια πιο περιορισμένη εγκατάσταση παραγωγής. Οι βιντεοσκοπήσεις δεν πρέπει να περιέχουν επαυξημένη ή εικονική πραγματικότητα, επικαλύψεις, κομφετί, λήψεις drone, νερό, χρήση χρώματος ή green screen.

Είναι η δεύτερη χρονιά που απαιτούνται τα live on tape video από όλους τους συμμετέχοντες. Το βίντεο αυτό θα χρησιμοποιηθεί αντί της ζωντανής εμφάνισης στην σκηνή του Τορίνο, στην περίπτωση που κάποια αποστολή δεν μπορέσει να ταξιδέψει τον Μάιο ή κάποιο μέλος της αποστολής αρρωστήσει με κορονοιό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη πρόβα.

Πηγή: Eurovoix

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *