Πρόεδρος και CEO της TV Romania: Θα υποστηρίξω να μην συμμετάσχουμε στην Eurovision και την επιλογή της μήνυσης στην EBU!

Ο πρόεδρος και CEO του TVR ανακοίνωσε την Παρασκευή το βράδυ πως θα υποστηρίξει το TVR να σταματήσει να συμμετάσχει στην Εurovision. Ο Dan Cristian Turturică σκέφτεται επίσης την πιθανότητα να μηνύσουν την EBU για προσβολή και ζημιά της εικόνας τους.

Η αντίδραση του προέδρου και γενικού διευθυντή του TVR έρχεται μετά από το σκάνδαλο στην φετινή Eurovision: η EBU υποστηρίζει πως υπήρχαν παρατυπίες στην ψηφοφορία έξι χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ρουμανίας

Το TVR διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο η ΕBU διαχειρίστηκε το όλο θέμα που δημιοργήθηκε από την ψήφο των επιτροπών, τόσο στους ημιτελικούς όσο και στον τελικό της Eurovision 2022.

Στο προσωπικό του προφίλ στα social media ο Dan Cristian Turturică, δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες για να αποδείξει πως και άλλες χώρες ψήφισαν με περίεργο τρόπο:

Μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες δηλώσεις από τους τις δημόσιες τηλεοράσεις παρακάτω:

ΠηγήTVR

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Αν και υπάρχει ησυχία στο σάιτ αν δεν το γράψω θα σκάσω:
    Αν είναι αλήθεια και δεν μπλοφάρετε με την σκιά στο κουίζ ότι προτείνετε την Τάμτα για του χρόνου συγνώμη αλλά με ποια κριτήρια???τι ακριβώς σας άρεσε στην προηγούμενη συμμετοχή της????το τραγούδι???? το styling???κάτι άλλο????
    Μην θυμηθώ το πώς είχε ντυθεί όταν ήταν υποψήφια την χρονιά του Σαρμπέλ!!!!!!!να προχωρήσουμε καλύτερα είπαμε του χρόνου και όχι να πάμε πίσω…..για να πάει η Τάμτα πρέπει να έχει τραγουδάρα και όχι κάτι σαν το γλυκανάλατο για τα βραβεία mad που τραγούδησε και να την αναλάβει στυλιστικά άλλος!!!!!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *