Σοφία Δρανίδου: “Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά”!

Με ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα των Ολυμπιακών Αγώνων, citius, altius, fortius, έκανε τον επίλογο της για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η αρχηγός της ελληνικής αποστολής Σοφία Δρανίδου.

Η Σοφία Δρανίδου, προϊσταμένη των διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ, αλλά και αρχηγός της ελληνικής αποστολής τα δύο τελευταία χρόνια στον διαγωνισμό, έδωσε το σύνθημα που διακατέχει τους ανθρώπους που ασχολούνται με το project Eurovision στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και δεν είναι άλλο από το:

Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά!

Ήταν αυτό που σας λέγαμε και εμείς επί μήνες μέσα από την ιστοσελίδα μας. Όσο ψηλότερα τόσο καλύτερα, μας επαναλάμβαναν συνεχώς οι άνθρωποι της ΕΡΤ και ήταν έκδηλη η επιθυμία τους να ξεπεράσουμε το περσινό πολύ θετικό αποτέλεσμα για την χώρα μας.

Η ΕΡΤ τα δύο τελευταία χρόνια ανέτρεψε όλη την κακή προϊστορία των τελευταίων ετών, φέρνοντας την Ελλάδα και πάλι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Μαζί με την Ιταλία και την Ουκρανία, η χώρα μας ανήκει στο πολύ μικρό αυτό group, που έχουν δύο τουλάχιστον συνεχόμενες θέσεις στο top10 της βαθμολογίας.

Ο πήχης έχει πλέον ανέβει αρκετά, αλλά η ελληνική αποστολή με προεξάρχουσα φυσικά την διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ Δώρα Χειράκη (επικεφαλής του project), αλλά και την αρχηγό της ελληνικής αποστολής Σοφία Δρανίδου, είναι πανέτοιμη για έναν νέο θρίαμβο στην Eurovision 2023!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί το ταξίδι για την Eurovision 2023 μόλις ξεκίνησε!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Είμαι σίγουρη ότι όλα τα στελέχη που εμπλέκονται με την eurovision στην ΕΡΤ τα δύο τελευταία χρόνια θέλουν οι συμμετοχές μας να έχουν την καλύτερη δυνατή θέση και αν η φετινή eurovision είχε αρκετές αστοχίες και η χώρα μας θα μπορούσε να είχε μπει στην 5αδα ευελπιστώ η eurovision 2023 να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο δίκαιη.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Μην αρχιζουμε παλι για αστοχιες κ για σκιες κλπ οπως πέρσι. Ο θυμοσοφος λαος λέει καποιου του χάριζαν εναν γαιδαρο κ αυτος τον κοιτουσε στα δοντια..

      Απάντηση
      • Τina
        Τina says:

        Όταν λέω αστοχίες εννοώ την ακύρωση της βαθμολογίας των κριτικών επιτροπών 6 χωρών όπου η Ρουμανία αποκαλύφθηκε ότι μας είχε δώσει 10 βαθμούς δεν γνωρίζω αν μας έδωσαν κάποιο βαθμό οι κριτικές επιτροπές των άλλων 5 χωρών αλλά αν το είχαν κάνει ίσως ήμασταν λίγο πιο ψηλά στην τελική κατάταξη .

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Δεν θα αλλαζε κατι, παλι 8η θα ημασταν, γτ η Ρουμανια πχ ναι μεν εδωσε σε εμας 10, αλλα ειχε δωσει 12 στην Μολδαβια

          Απάντηση
          • Marios P.
            Marios P. says:

            Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην άλλαζε, αλλά μόνο με τη βαθμολογία της Ρουμανίας στη κατάταξη των επιτροπών περνάμε στην 5η θέση. Πραγματικά κρίμα αν χάθηκε έτσι μία θέση στην πεντάδα, έστω και στις επιτροπές…

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *