Τρίτη 10/5: Ρεκόρ στο Eurovisionfun με 31.000 μοναδικούς επισκέπτες | Σας ευχαριστούμε!

Είναι νούμερα που ποτέ δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ούτε στα πιο αισιόδοξα σενάρια. Χθες, Τρίτη 10 Μαίου σημειώθηκε ρεκόρ μοναδικών επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας, με 30.879 μοναδικούς επισκέπτες και 126.235 pageviews!

To Eurovisionfun από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του κέντρου τύπου εδώ στο Τορίνο, δίνει την πολυεπίπεδη μάχη της ενημέρωσης. Μέσα από την ιστοσελίδα μας, τα social media μας, τις καθημερινές μας παρουσίες σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας αλλά και τοπικής εμβέλειας, στα ραδιόφωνα της χώρας, αλλά και μέσα από τα live μας στο YouTube, παρέχουμε την πληρέστερη ενημέρωση σε Ελλάδα και Κύπρο για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

H αγάπη και η προτίμηση σας αποτυπώνεται καθημερινά στα νούμερα επισκεψιμότητας του Google Analytics. Την Τρίτη 10 Μαίου σπάσατε ακόμη ένα ρεκόρ, αφού όλο το 24ωρο επισκέφθηκαν στην ιστοσελίδα μας σχεδόν 31.000 μοναδικοί χρήστες, με 126.000 περίπου pageviews.

Φυσικά τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει, αφού η Eurovision 2022 συνεχίζεται, με έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον αυτή την χρονιά!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Μην χάσετε σήμερα το βράδυ στις 22.00 το live μας στο YouTube για την jury rehearsal του δεύτερου ημιτελικού!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή τι θα συμβεί στο Τορίνο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2022!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *