Φωκάς Ευαγγελινός: “Στη Eurovision μετράνε τα πρωτότυπα. Ό,τι πάει να μιμηθεί κάτι άλλο, δεν έχει τύχη”!

Στο «After Dark» της Παρασκευής (6/5) και στην παρέα του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Αμάντα Γεωργιάδη, που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής αποστολής, Φωκάς Ευαγγελινός.

Οι δυο τους μίλησαν για τη φετινή εμφάνιση της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού, για το κομμάτι Die Together, τη χορογραφία και τις συμβουλές που έδωσαν στην Αμάντα οι προηγούμενοι εκπρόσωποι μας.

Η Αμάντα Γεωργιάδη μίλησε για την συμμετοχή της στην Eurovision, τονίζοντας ότι έχει λίγο άγχος, αλλά και για το επίθετο Τένφγιορντ με το οποίο κάνει καριέρα. Από την μεριά του ο Φωκάς Ευαγγελινός αναφέρθηκε και εκείνος στην Eurovision και την Αμάντα Γεωργιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όσες ώρες και αν κάνουν πρόβα, τραγουδάει κανονικά και αυτό είναι κάτι που τον συγκινεί.

«Δεν έχω άγχος για το τραγούδι, αλλά για τα τεχνικά ζητήματα» δήλωσε η ερμηνεύτρια και μιλώντας για το τραγούδι ο Θέμης Γεωργαντάς δήλωσε πως όταν το άκουσε είπε «αυτό είναι», με τον Φωκά Ευγαγγελινό να τονίζει πως λατρεύει τις παύσεις του τραγουδιού και πως όλο αυτό που κάνουν και στη σκηνή είναι εντελώς προσωπικό, καθώς η Αμάντα είναι η δημιουργός του τραγουδιού και έχει στοιχεία δικά της μέσα. Η ίδια τόνισε πως είναι ένα τραγούδι για την αγάπη, για τα καλά και δύσκολα της αγάπης.

Όσο για τη συμβουλή του Φωκά Ευαγγελινού είναι πως στη Eurovision μετράνε τα πρωτότυπα. Ό,τι πάει να μιμηθεί κάτι άλλο, δεν έχει τύχη.

Στο «Εξομολογητήριο» η Αμάντα Γεωργιάδη απάντησε στις «καυτές» ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά. Ποια δικαιολογία έχει χρησιμοποιήσει για να αποφύγει ραντεβού, αλλά και ποιον θεωρεί πιο sexy άντρα.

Όταν είναι στο μπάνιο πάντα τραγουδάει εξομολογήθηκε αρχικά και μάλιστα με αδυναμία στην όπερα.

Το αγόρι της κάνει το καλύτερο φαγητό είπε. Είναι γιατρός, αλλά μαγειρεύει εξαρετικά, σε αντίθεση με εκείνη που σιχαίνεται την κουζίνα και φτιάχνει μονάχα τα βασικά.

Στο ερώτημα ποια δικαιολογία έχει χρησιμοποιήσει για να αποφύγει ραντεβού δήλωσε ότι δεν έχει βγει ποτέ σε ραντεβού είπε, αλλά έπεσε κεραυνός… Βιάστηκε να εξηγήσει όμως ότι εννοούσε blind date. Παρ’ όλα αυτά πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να λέει ψέμματα και πως σε κάθε περίπτωση θα πήγαινε στο ραντεβού ακόμη κι αν δεν ήθελε και δεν της άρεσε αυτός που την προσκάλεσε.

Σε μία σχέση θεωρεί τοξικό να μην την αφήνει ο σύντροφός της να βγει μόνη με φίλες της.

Εκνευρίζεται όταν δεν μπορεί να φάει και όταν χάνει σε παιχνίδια.

Για εκείνη ο πιο σέξι άνθρωπος στον κόσμο είναι ο Charlie Puth.

«Προτιμάω να βγούμε εκτός δεκάδας και να γίνει το τραγούδι επιτυχία παρά να βγούμε πρώτοι και να ξεχαστεί» ήταν η απάντησή της στο συγκεκριμένο δίλημμα που της έβαλε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ένα πράγμα που θα ήθελε να αλλάξει ο σύντροφός της είναι να μπορεί να κάνει… δύο πράγματα συγχρόνως!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *