Αλβανία: Αλλαγές στη χορογραφία της Ronela;

Φαίνεται ότι είναι δύσκολο να υπάρξει Eurovision χωρίς δράματα! Οι φωτογραφίες από τη χτεσινή πρόβα της Αλβανίας στον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού της Eurovision διαγράφηκαν και στη θέση τους ανέβηκαν άλλες.

Οι φαν εικάζουν ότι ο λόγος είναι μία φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε ως εξώφυλλο και θεωρήθηκε προκλητική:

Ο Erdi Tejeci, μέλος της αλβανικής αποστολής δημοσίευσε το εξής:

Κάτι συμβαίνει εδώ; Οι πρώτες εικόνες της Ronela Hajati διαγράφηκαν από την επίσημη σελίδα της Eurovision και τώρα αναδημοσιεύθηκαν με κομμένες εικόνες ενώ χορεύει με την Klaudia Pepa και τα χέρια τους πηγαίνουν προς τα κάτω! Προσπαθείς να κάνεις κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα σου και η EBU θεωρεί ότι είναι υπερβολικό για ένα οικογενειακό σόου, τη στιγμή που είχαμε δύο γυναίκες να φιλιούνται στη σκηνή στη Eurovision 2013 γράφοντας ιστορία. Αυτό θα το πάρω προσωπικά!

Επίσης κυκλοφορεί η φημολογία ότι η EBU ζήτησε από την αποστολή της Αλβανίας να αλλάξει η χορογραφία, επειδή θεωρήθηκε πολύ προκλητική. (Η συγκεκριμένη δημοσίευση έχει διαγραφεί από το Twitter).

Η ίδια η Ronela Hajati λίγο νωρίτερα δημοσίευσε στο λογαριαμό της στο Twitter αυτή την αντίδραση:

Η δεύτερη πρόβα της Αλβανίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Ronela στην σκηνή του διαγωνισμού και θα δούμε αν υπάρξουν αλλαγές στη χορογραφία.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αλβανίας στην Eurovision 2022!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *