Αμάντα, στον δρόμο για τη Eurovision – Όσα έγιναν στο δεύτερο επεισόδιο!

Στον δρόμο για τη Eurovision, η ΕΡΤ παρουσιάζει την εκπομπή «Αμάντα, στον δρόμο για τη Eurovision», η οποία έκανε πρεμιέρα το σήμερα το απόγευμα.

Στο πλαίσιο των εκπομπών, η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό Διαγωνισμό με το τραγούδι «Die together»συναντά καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν συμμετάσχει κατά το παρελθόν στην Eurovision με την Ελλάδα και την Κύπρο και μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις τους.

Παράλληλα, δίνουν χρήσιμες συμβουλές στην Αμάντα (Amanda) για τη δική της προσπάθεια και την καλύτερη δυνατή εμφάνισή της στη σκηνή.

Στο πρώτο επεισόδιο, που προβλήθηκε το Σάββατο 30/4 εμφανίστηκαν ο Σάκης Ρουβάς και η Καλομοίρα, ενώ χθες σειρά είχε η συνάντηση της Αμάντας, με δύο πρώην Κύπριες εκπροσώπους στον Διαγωνισμό, την Τάμτα και την Ευρυδίκη.

Τάμτα και Αμάντα

Στον δρόμο προς την Eurovision η Αμάντα συνάντησε το fashion icon του μουσικού διαγωνισμού! Η Τάμτα μίλησε με την Αμάντα για το στιλ της Eurovision, για τις προσπάθειες που έκανε να πάει στον διαγωνισμό και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα με τη μέση της την περίοδο του διαγωνισμού.

Ξεχωρίσαμε την αγάπη με την οποία μίλησε για τα τραγούδια(With Love και Unloved) που επιχείρησε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision στο παρελθόν, τις τεράστιες προσπάθειες που έκανε να αντεπεξέλθει στο εγχείρημα Eurovision, παρόλο του σοβαρού τραυματισμού της, αλλά και την επιτυχία και αναγνώριση μετά τον Διαγωνισμό.

Όσο για τις συμβουλές της στην Αμάντα, την συμβούλευσε να είναι ο εαυτός της, να ακούει την έμπειρη και επιτυχημένη ομάδα της και να μην δίνει βάση σε στοιχήματα και κακεντρεχή σχόλια.

Ευρυδίκη και Αμάντα

Δεύτερη συνάντηση με την πιο έμπειρη καλλιτέχνιδα του διαγωνισμού, την Ευρυδίκη. Με έξι συμμετοχές στον θεσμό, η Ευρυδίκη κάνει μια αναδρομή και θυμάται τα απρόοπτα, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, συμβουλεύοντας ταυτόχρονα την Αμάντα για όλα αυτά που πρέπει να προσέξει.

Η Ευρυδίκη μίλησε για την τεράστια πορεία της στον Διαγωνισμό, για την αγάπη της προς τις συμμετοχές της, για το τι είναι η Eurovision αλλά και για τον τότε σύζυγο της Γιώργο Θεοφάνους, που μαζί άφησαν στην ιστορία του Διαγωνισμού, δύο εξαιρετικές συμμετοχές.

Όσο για την Αμάντα, την συμβούλευσε να είναι ο εαυτός της και να μην επηρεάζεται από κανέναν. Να ζήσει στο έπακρο τον ρυθμό του Διαγωνισμού.

Το Σάββατο 7/5 η Αμάντα θα συναντήσει την Demy και την Stefania, ενώ την Κυριακή 8/5, την Έλενα Παπαρίζου και την Ελπίδα.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *