Απόλυτα ικανοποιημένη η ελληνική αποστολή και με την δεύτερη πρόβα!

Μετά και την ολοκλήρωση και της δεύτερης πρόβας, η ελληνική αποστολή μας εξέφρασε την ικανοποίηση της για το αποτέλεσμα. Τόσο οι άνθρωποι της ΕΡΤ, όσο και η καλλιτεχνική ομάδα νοιώθουν χαρούμενοι που η φετινή μας συμμετοχή αγκαλιάζεται από τόσο μεγάλη μερίδα του κοινού.

Κάποια χρήσιμα στατιστικά για πρώτη φορά από το 2009 η Ελλάδα μετά και το τέλος της δεύτερης πρόβας βρίσκεται τόσο ψηλά στα στοιχήματα και μάλιστα με αυξητικές τάσεις. Η Ισπανία αισθάνεται ήδη την καυτή ανάσα της συμμετοχής μας, αφού ναι μεν βρίσκεται στην πέμπτη θέση, αν και σε αρκετές στοιχηματικές το ελληνικό τραγούδι έχει χαμηλότερες αποδόσεις από το ισπανικό.

Τα σχόλια των δημοσιογράφων στο κέντρο τύπου ήταν διθυραμβικά, θα ακολουθήσει σχετικό βίντεο και άρθρο, ενώ και οι ανταποκρίσεις όλων των μέσων αποτυπώνουν κάτι παραπάνω από μία θετική εικόνα για την χώρα μας.

Ήδη το βίντεο με το απόσπασμα της ελληνικής πρόβας συγκεντρώνει πολλές προβολές στο YouTube, ενώ η Ελλάδα ξαναμπαίνει στο κάδρο των πιθανών νικητών, μετά την πρόσκαιρη υποχώρηση μας το προηγούμενο διάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun αφού σύντομα θα έχουμε αναλυτικό βίντεο με δηλώσεις δημοσιογράφων αμέσως μετά το τέλος της πρόβας μας.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή τι θα συμβεί στο Τορίνο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *