Αυστραλία: Αισιόδοξη ότι θα παραμείνει στο διαγωνισμό!

Η επόμενη χρονιά αποτελεί την τελευταία στην οποία η Αυστραλία έχει εγγυημένη θέση στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η μεγαλύτερη χώρα της ηπείρου της Ωκεανίας προσκλήθηκε να συμμετάσχει για πρώτη φορά το 2015 μέσω του SBS, που αποτελεί συνεργαζόμενο μέλος της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU), και το 2019 πήρε παράταση μέχρι το 2023.

Ωστόσο ο Paul Clarke, διευθυντής προγράμματος του εθνικού τελικού της χώρας Eurovision: Australia Decides και Διευθυντής του Blink TV, είναι πεπεισμένος ότι η Αυστραλία έχει αποδείξει ότι ανήκει σε αυτή την σκηνή.

Πριν μια εβδομάδα στο Τορίνο ο Paul Clarke δήλωσε το εξής:

«Ένα άλλο μέρος (του να είσαι εδώ) είναι να κάνεις ένα μικρό λόμπι. Δουλεύοντας γύρω από την ήπια πολιτική δύναμη. Η χόβολη πάντα καίει στη Eurovision. Είμαι πραγματικά βέβαιος ότι θα παραταθεί. Νομίζω ότι τους αρέσει η αίσθηση της απειθαρχίας που έχουμε και ότι θα προκαλέσουμε ρήξη με κάποιο ακραίο εύρημα. Η ερμηνεία της Kate Miller-Heidke αναπολείται ως μια από τις καλύτερες στιγμές σκηνικών που έχουν δει ποτέ!»

Εσείς θα θέλατε να συμμετέχει η Αυστραλία επ’ αόριστον στο Διαγωνισμό; Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η τύχη της χώρας; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Μείνεται συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις γύρω από τη συμμετοχή της Αυστραλίας στο θεσμό

Πηγή: TVTonight

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Θωμάς
    Θωμάς says:

    Νομίζω είναι καιρός η Αυστραλία να αποχωρήσει από τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision! Μας έχει προσφέρει ωραία τραγούδια αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν ανήκει εδώ η Αυστραλία! Λέω ΟΧΙ στην επαόριστον συμμετοχή της Αυστραλίας στο διαγωνισμό.

    Απάντηση
  2. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Είναι κρίμα να μην είχε πάρει με την dami in το τρόπαιο .το άξιζε και πάλι η Ουκρανία στην μέση με τη Κριμαία.εγω λέω όχι γιατί δε θα το πάρει και πότε.δε έχει συμμάχους τζάμπα λεφτά δίνουν κάθε χρόνο στις επιτροπές.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *