Αυστραλία: Η πρώτη χώρα που θα χρησιμοποιήσει online ψηφοφορία για την Eurovision!

Η Αυστραλία θα γίνει η πρώτη χώρα του Διαγωνισμού της Eurovision που θα χρησιμοποιήσει online ψηφοφορία για να καθοριστεί το αποτέλεσμα του televoting! Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι οι Αυστραλοί fans δε θα ψηφίσουν την αγαπημένη τους συμμετοχή με τον παραδοσιακό, θα λέγαμε, τρόπο δηλαδή μέσω τηλεφωνήματος ή SMS.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας, SBS αναφέρει:

Η Digame, επίσημος συνεργάτης ψηφοφορίας της Eurovision στη Γερμανία, έχει δημιουργήσει μια νέα online πλατφόρμα αποκλειστικά για τη ψηφοφορία του κοινού της Αυστραλίας. Αυτό σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και SMS κατά την διάρκεια των live shows. Όλοι οι ψήφοι θα ληφθούν από το νέο online σύστημα.

Οι Αυστραλοί θα μπορέσουν να ψηφίσουν μέσα από την σελίδα www.esc.vote η οποία έχει δημιουργηθεί από την Digame. Οι ψήφοι θα περιοριστούν σε 20 ανά άτομο και θα κοστίζει 0,55 cents η μία ψήφος.

Θα μπορείτε να επιλέξετε ποιες χώρες θέλετε να ψηφίσετε και πόσες ψήφους ανά χώρα (μέχρι 20 ψήφους συνολικά). Ο τρόπος με τον οποίο κατανέμετε αυτές τις ψήφους θα εξαρτηθεί από εσάς: θα μπορούσατε να δώσετε 20 ψήφους σε μία χώρα, να μοιράσετε τις ψήφους σας μεταξύ πολλών χωρών ή απλά να δώσετε μία ψήφο στην αγαπημένη σας.

Οι επιλογές πληρωμής είναι το Google Pay, το Apple Pay και η πιστωτική κάρτα. Μόλις ληφθεί η πληρωμή, δεν μπορούν να ληφθούν άλλες ψήφοι από αυτόν τον χρήστη. Οι πλήρεις όροι και προϋποθέσεις ψηφοφορίας θα είναι διαθέσιμοι στην πλατφόρμα ψηφοφορίας.

Φέτος η Αυστραλία θα εκπροσωπηθεί από τον Sheldon Riley. Η χώρα διαγωνίζεται απόψε στον Β’ Ημιτελικό με το τραγούδι Not the Same.

 

 

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2022!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *