Βόρεια Μακεδονία: Παρ’ ολίγον δράμα με την Andrea στο τιρκουάζ χαλί!

Κατά την διάρκεια της διεξαγωγής της χθεσινής Τελετής Έναρξης για την Eurovision 2022, η Andrea φαίνεται να πέταξε στην άκρη μια μικρή σημαία της χώρας της κάτι που έχει εξοργίσει τους υπεύθυνους του κρατικού καναλιού της χώρας. Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Βόρειας Μακεδονίας εξέταζε ακόμη και το ενδεχόμενο απόσυρσης της Andrea από τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision!

Η στιγμή μπορείτε να δείτε στις 56:30 στη ζωντανή μετάδοση της τελετής έναρξης.

Μετά το πέρας της τελετής, το MRT εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :

To MRT καταδικάζει την κίνηση της εκπροσώπου μας στη Eurovision 2022, Andrea Koevska, η οποία πέταξε τη σημαία της χώρας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της στην τελετή έναρξης. 

Η δημόσια υπηρεσία δεν φέρει ευθύνη για αυτή την σκανδαλώδη συμπεριφορά της εκπροσώπου μας, η οποία με την κίνησή της αυτή έδειξε ασέβεια στο εθνικό σύμβολο της χώρας, κάτι που τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο. Το MRT αναμένει τη δημόσια απολογία της Andrea για αυτή την πράξη. Εξετάζεται ήδη το σενάριο να αποσύρουμε την τραγουδίστρια από την Eurovision για να μην υποστεί περαιτέρω ζημιά το κανάλι. Θα εξεταστούν επίσης όλες οι πιθανές νομικοί οδοί για την αυστηρότερη των ποινών για αυτό το σκανδαλο στους υπεύθυνους της συμμετοχής μας στο διαγωνισμό. 

Ωστόσο, λίγο αργότερα μέσα από ένα βίντεο, η Andrea απολογείται για την πράξη της αυτή τονίζοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλλει τη σημαία της χώρας της και ότι επιθυμεί  να εκπροσωπήσει τη χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το απόσπασμα από την Δεύτερη Πρόβα της Βόρειας Μακεδονίας, η οποία συμμετέχει στον δεύτερο ημιτελικό και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις  στην Eurovision 2022!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    1) Για κανέναν λόγο δεν πετάμε την σημαία της χώρας μας ακόμη κι αν είναι από ευτελές υλικό όπως ένα πλαστικό σημαιακι..

    2):δεν χρειάζεστε να σκούζουν οι Σκοπιανοί θα αποκλειστούν έτσι κι αλλιώς 😀

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Κλασσική συμπεριφορά εθνικιστών απανταχού της γης: Μη τυχόν στάξει η ουρά του γαϊδάρου.

    Απάντηση
      • όχι άλλο κάρβουνο
        όχι άλλο κάρβουνο says:

        Σαφώς όχι.
        Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια δεν προκύπτει ότι η Andrea δε σεβάστηκε τα εθνικά σύμβολα τους. Το δε ύφος της ανακοίνωσης του ραδιοτηλεοπτικού τους φορέα κάνει μπαμ ότι είναι σε πλήρη εναρμόνιση με εθνικιστικούς κύκλους της χώρας.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *