Γιώργος Παπαδόπουλος: ”Η Αμάντα θα τα πάει πολύ καλύτερα από ότι δείχνουν τα στοιχήματα”!

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου, Super Κατερίνα, μίλησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος σήμερα το πρωί και φυσικά αναφέρθηκε στην Ανδρομάχη, στον αποκλεισμό της κυπριακής συμμετοχής, αλλά και στην Αμάντα Γεωργιάδη.

Πως αντέδρασε στον αποκλεισμό της Κύπρου από τον τελικό;

Το τραγούδι είναι πολύ δυνατό. Άρεσε και στην αρένα. Καλύτερα να φας αυτή την κρυάδα στην αρχή της καριέρας σου και όχι όταν γίνεις καταξιωμένος καλλιτέχνης. Φέτος έχει ωραία τραγούδια. Ίσως πέρσι η Κύπρος να τα πήγαινε πιο καλά.

Τι δήλωσε για την Αμάντα Γεωργιάδη και το Die Together;

Επικεντρενώμαστε στη συμμετοχή της Ελλάδας. Στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια. Μ αρέσει πολύ το τραγούδι και η Αμάντα. Νομίζω θα τα πάμε πολύ καλύτερα από ότι δείχνουν τα στοιχήματα.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζουμε πως το Έλα φέρει την υπογραφή μίας ομάδας καταξιωμένων δημιουργών, που αποτελείται από τους: Alex Papaconstantinou,  Arash , Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *