Γ. Καπουτζίδης: Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά στον Ημιτελικό!

Στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ παρευρέθηκε τηλεφωνικά νωρίτερα σήμερα ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας σχολιαστής του διαγωνισμού, αναφέρθηκε στην υποδοχή του ελληνικού τραγουδιού από το κοινό της αρένας:

«Δεν γνωρίζω, όσον αφορά τους τηλεθεατές, κατά πόσο μπορεί ένα αργό τραγούδι να αρέσει. Αν κρίνω, όμως, από το κοινό του σταδίου το τραγούδι μας άρεσε, το χειροκρότησαν πολύ. Έκαναν ησυχία κατά τη διάρκεια του τραγουδιού και μετά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.»

Ακόμη, όσον αφορά στα αποτελέσματα των επιτροπών, τα οποία καθορίζουν και το 50% της συνολικής βαθμολογίας, ο κ. Καπουτζίδης τονίζει

«Η Αμάντα έχει πάει πολύ καλά στις επιτροπές. Δεν διαρρέει τίποτα. Δεν γνωρίζω τίποτα με σιγουριά. Ωστόσο αν με ρωτάτε, νομίζω ότι στις επιτροπές πήγαμε πάρα πάρα πάρα πολύ καλά! Έχω την αίσθηση ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία και στον Τελικό!»

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το αντίστοιχο απόσπασμα:

Τα παραπάνω δείχνουν ότι τόσο η ελληνική αποστολή όσο και η ΕΡΤ φαίνονται αρκετά αισιόδοξοι για τον τελικό του Σαββάτου.

Εμείς από τη μεριά μας δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και να ευχηθούμε για ακόμη μια φορά τα καλύτερα στην Αμάντα!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Τορίνο:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2022!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Στις επιτροπές εκτός συγκλονιστικου απροόπτου πιστεύω τερματίσαμε 1οι ή 2οι. Στο κοινό πραγματικά δεν ξέρω… Θα έλεγα 3οι-4οι…
    Πάντως στα views στο YT το die together έρχεται 4ο από τις χώρες του πρώτου ημιτελικού μετά από Ουκρανία (τι πιο σύνηθες άλλωστε φέτος…) Την Αλβανία (εξοργισμένοι Eurofans και Αλβανοί της διασποράς σχολιάζουν ronela robbed και justice for Ronela και άλλα τέτοια) και τη Μολδαβία, που πιστεύω πήγε και θα πάει πολύ καλά στο televoting. Τέταρτη Ελλάδα με Νορβηγία και Ολλανδία να ακολουθούν σε views.
    Τα αποτελέσματα που και καλά διέρρευσαν δεν τα πιστεψα στιγμή, πρώτον γιατί μαθηματικά δεν βγαίνει και δεύτερον γιατί η πρώτη ανάρτηση έγινε από λογαριασμό στο IG με όνομα Eurovision.kosovo για να καταλήξει στο τέλος ότι η Ρονελα αδικήθηκε από τις επιτροπές… Καλά κάτι αλλά κουλά νούμερα τύπου 70+ βαθμοί στη Βουλγαρία και 90 για την Λετονία κάνουν το πράγμα εμφανώς fake.

    Απάντηση
    • All about Eve
      All about Eve says:

      Στις επιτροπες σιγουρα κυμανθηκαμε μεταξυ 2 και 4.

      Στο τελεβοτινγκ 6 με 7 και γενικα εκτιμω οτι περασαμε 4οι εως 5οι.

      …οποτε η εκτιμηση για 7 εως 12 (με κρυφες βλεψεις για 5 εως 7) παραμενουν.

      Πιστευω οτι η διαφορα του 5 απο το 12 εχει να κανει μονο με την αρτιοτητα στα φωνητικα και την συγκεντρωση της Αμαντας το βραδυ του τελικου.

      It’s a thin line….

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Το 4 και το 7 είναι υπερβολικά άσχημα (και άδικα) για έναν τέτοιο ημιτελικό…
        Γνώμη μου, αλλά σίγουρα φέτος θα δούμε πολλά περίεργα αποτέλεσματα (και) το Σάββατο.

        Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Έχω την εντύπωση ότι θα είναι ο πιο δραματικός τελικός φέτος, καθώς έχουμε ένα σούπερ φαβορί Ουκρανία που όμως έχει το υπερπαραδοξο ότι δεν πείθει ούτε επιτροπές ούτε τον κόσμο επομένως κανείς δεν ξέρει πως θα πάει, μια Σουηδία πάντα έτοιμη να το σηκώσει, ΗΒ και Ισπανία με αξιώσεις για πρωτιά και από κει και πέρα μια εξαιρετική Ελλάδα που δεν έχουμε ιδέα τι γκελ έχει στον τηλεθεατή που ψηφίζει, και τέλος μια Ουκρανία που το παλεύει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Μεταξύ αυτών θα παιχτεί το τοπ 3. Αφήνω απέξω την Ιταλία γιατί πιστεύω ότι δεν θα της χαριστούν οι επιτροπές ούτε το κοινό μετά τη φετινή προβληματική διοργάνωση που έχει κάνει τα νεύρα των περισσότερων χωρών κρόσια και ότι θα τους ‘ανταποδώσουν΄για όσα τους ακύρωσαν και τους άφησαν ξεκρέμαστους. Προβλέπω τεράστιες διάφορες σε κοινό και επιτροπές. Ίσως πχ η Ισπανία να είναι 1η-3η στο κοινό και απίστευτα χαμηλά στις επιτροπές, όχι επειδή είναι κακή η Σανέλ, κάθε άλλο, αλλά επειδή υπάρχουν τουλάχιστον αλλά 10-12 κομματια που θα τους αρέσουν πολύ περισσότερο. Για να δούμε. Καλό ημιτελικό απόψε, θα τον απολαύσουμε χωρίς κανένα άγχος μιας και εμείς εξασφαλίσαμε μια θέση με το σπαθί μας μια θέση για το Σάββατο..

    Απάντηση
    • Michael
      Michael says:

      Θα συμφωνήσω απόλυτα!
      Θεωρώ πως θα έχουμε ίσως τις μεγαλύτερες αποκλίσεις που έχουν υπάρξει μεταξύ κοινού και επιτροπών, κυρίως επειδή δεν βλέπω κάποιο τραγούδι που να μπορεί να θριαμβεύσει εξίσου και στα δυο. Προβλέπω δηλαδή πως ο νικητής ίσως τελικά να μην Επικρατήσει ούτε στο κοινό ούτε στις επιτροπές.

      Απάντηση
    • All about Eve
      All about Eve says:

      …μην αυταπατασαι αγαπητε. Η Ουκρανια θα ειναι περιξ των 600 ποντων, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου. Αν κινδυνευει απο καποιον στο τελεβοτινγκ ειναι μονο απο την Ιταλια.

      Εμεις καπου στα περιξ των 200 ποντων (150 juries-50 tele).

      Απάντηση
  3. Camelaki
    Camelaki says:

    Κε Γιάννη Αργυρίου μας 🙂 σας έχω reaction ημιτελικού για την Αμάντα μας διαμαντακι ….
    Ακόμη κι αν οι “φίλοι” μας οι ευρωπαίοι δεν μας εκτιμήσουν το Σάββατο στο televoting,κάποιοι το κάνουν από όταν βγήκε το τραγούδι μας….ο τύπος στο βίντεο νομίζω είναι Φιλιππινέζος η Ταιλανδός…
    Δες την αντίδραση του!!!!!!

    https://youtu.be/8dGOx10niog

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *