Γ. Παπαδόπουλος: “Ευτυχώς που δεν κρίνουμε εδώ με αυτά τα σαχλοτράγουδα που ακούμε”!

Απόλυτα υποστηρικτικός και αισιόδοξος φάνηκε ο Γ. Παπαδόπουλος, στιχουργός της φετινής κυπριακής συμμετοχής στον διαγωνισμό, απέναντι στην Amanda και στο Die Together, σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.

 

O δημοφιλής τραγουδοποιός ανέφερε πως το Die Together θα τερματίσει πάνω από την έβδομη θέση, που αυτή την στιγμή μας φέρνουν τα στοιχήματα και τα προγνωστικά.

Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι, μου αρέσει η ερμηνεύτρια. Νομίζω θα πάμε καλύτερα από την έβδομη θέση … Δεν γίνεται ο διαγωνισμός στην Ελλάδα, κρίνουν όλες οι χώρες και ευτυχώς που δεν κρίνουμε εμείς, εδώ δεν υπάρχει λογική με αυτά τα σαχλοτράγουδα που ακούμε στα ραδιόφωνα.

Ο Γ. Παπαδόπουλος εξέφρασε την κοινή λογική, αυτό που και εμείς μέσα από το eurovisionfun έχουμε γράψει σε πάρα πολλά άρθρα μας. Η Eurovision έχει αλλάξει και δυστυχώς η μουσική που ακούμε στα ραδιόφωνα και αρέσει στην μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ακροατών δεν έχει καμία απολύτως τύχη στον διαγωνισμό. Το είδαμε φέτος στους ημιτελικούς, το είδαμε και πέρσι στα τελικά αποτελέσματα. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται απλά εθελοτυφλεί.

Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στον Γ. Παπαδόπουλο για την ωμή ειλικρίνειά του και για το γεγονός πως αναφέρει όλα τα παραπάνω μία μόλις ημέρα μετά τον αποκλεισμό της κυπριακής συμμετοχής, της οποίας ήταν ένας εκ των δημιουργών.

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2022!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες κάποιους καλλιτέχνες όπως ο Μικρούτσικος που λέει ότι η σκηνική παρουσίαση δεν του άρεσε του φαινόταν πολύ λιγη η εκπρόσωπος μας είχε αστάθειες στη φωνή της κατά τον πρώτο ημιτελικο ύστερα η Μπέσσυ Αργυράκη λέει ότι το τραγούδι μας αργεί να μπει σε ρυθμο και η Εύη Δρούτσα ότι δεν κατάλαβε το λόγο που δεν μας εκπροσωπήσε ο good job nicky κρίμα να γίνονται τέτοιες δηλώσεις πριν το τελικό .

    Απάντηση
  2. EscTony
    EscTony says:

    Καλά τα λέει ο Γ. Παπαδόπουλος.
    Ας ελπίσουμε ότι οι καλές εμφανίσεις και η αποδοχή των πιο πρόσφατων εθνικών συμμετοχών μας θα οδηγεί την ΕΡΤ στις μελλοντικές της επιλογές, πιο κοντά δηλαδή σε ποιοτικά παρά σε εμπορικά κοπιαρίσματα.
    Υπάρχουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα που πιστεύω ότι θα έδειχναν ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τον διαγωνισμό αν έβλεπαν μια σοβαρή και συνεπή στάση από το Κρατικό μας κανάλι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *