Ελβετία: Προσφέρεται να διοργανώσει την Eurovision 2023!

Μέσα σε όλες τις κουβέντες που γίνονται για τον τόπο διεξαγωγής του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023, η Ελβετική εφημερίδα Blick αναφέρει πως σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία, είναι σχεδόν απίθανο να διοργανωθεί ένας ασφαλής διαγωνισμός στην χώρα.

Στην συνέχεια ο αρχηγός αποστολής της Ελβετίας, Yves Schifferle, απάντησε σε μερικές ερωτήσεις για αυτήν την κατάσταση και προχώρησε σε μια αξιολόγηση:

«Φυσικά και ανησυχούμε για το πως η Ελβετική αποστολή θα ταξιδέψει σε μια χώρα που η κατάσταση θα είναι αβέβαιη σε έναν χρόνο από τώρα.  Είμαι σίγουρος πως η ΕΒU θα ελέγξει και θα αξιολογήσει κατά πόσο μπορεί η Eurovision να πραγματοποιηθεί στην Ουκρανία και αν ναι, υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

Το Blick.ch μετά μας πληροφορεί πως μπορούμε να αναμένουμε την τελική απόφαση αναφορικά με την στέγαση του διαγωνισμού στην Ουκρανία, το καλοκαίρι. Στην συνέχεια ο Yves Schifferle αφήνει να εννοηθεί πως δεν ακυρώνει το ενδεχόμενο η Eurovision να πραγματοποιηθεί στην Ελβετία

«Αν η EBU το ζητούσε, το SRG SSR θα έλεγχε αν η Ελβετία είναι το κατάλληλο μέρος για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023. Ωστόσο, δεν έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση.»

Οπότε δεν θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως η Eurovision 2023 θα διεξαχθει σε κάποι από τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Παρόλο που η Ελβετία θα ήταν σίγουρα σε τέτοιες σκέψεις πέρσι, καθώς μια νίκη του Gjon’s Tears ήταν κάτι παραπάνω από πιθανή. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η EBU θα παραχωρήσει την διοργάνωση του διαγωνισμού σε κάποια άλλη χώρα, εάν ο διαγωνισμός δεν μπορέσει πραγματικά να διεξαχθεί στην Ουκρανία

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023!

Πηγή: esc-kompakt.de

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. T.R
    T.R says:

    An den kataferi I Oukrania na diorganosi ton diagonismo, mia kali epilogi ine o diagonismos na gini stin Polonia giati geografika sinorevi me tin Oukrania kai tha ine pio “konta” sti hora pou dikeomatika tha eprepe na to diorganosi an den ihe polemo. As min xehname oti sto parelthon Oukrania/Polonia diorganosan mazi to EURO.

    Απάντηση
    • Μαρία
      Μαρία says:

      Είναι εξίσου επικίνδυνα και άδικο για την Αγγλία που βγήκε με το σπαθί της δεύτερη σε αντίθεση με την Ουκρανία

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *