Ελλάδα: Ακούστε το ένα από τα τρία τραγούδια που κατέθεσε η Evangelia για την Eurovision 2022!

Η Evangelia, ήταν μία από τους καλλιτέχνες, που κατέθεσαν συμμετοχή στην ΕΡΤ για την Eurovision 2022.

Αυτή περιλάμβανε τρία τραγούδια, τα οποία συνδυάζουν παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία με σύγχρονους pop ήχους, στο μοτίβο των τραγουδιών που έχει ήδη κυκλοφορήσει, δια χειρός της ίδιας της Evangelia και του γνωστού παραγωγού Stolar.

Πριν από λίγο, η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Tik Tok, απόσπασμα από ένα, από τα τρία τραγούδια που κατέθεσε για την Eurovision 2022:

@evangeliamusic coming soon 🤍 #greek #bouzouki #songwriter #greece ♬ original sound – Evangelia

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Evangelia; Θα θέλατε να δείτε να εκπροσωπεί την Ελλάδα ή Κύπρο στον Διαγωνισμό; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Τραγουδάρα. Με στεναχωρεί το γεγονός πως δεν έφτασε μέχρι την τελική 5άδα. Υπήρχαν τραγούδια στην 5αδα που δεν ήταν τόσο καλά και πιασάρικα όσο είναι αυτό εδώ.

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Σιγά την τραγουδάρα ρε Γιάννη…διάβασα το σχόλιο σου και περίμενα να ακούσω τίποτε το συγκλονιστικό….μια που θα το άκουγαν στην eurovision αν πήγαινε μια που θα το ξεχνούσαν οι ευρωπαίοι….εύπεπτο χιτ του ραδιοφώνου όταν οδηγείς στο αυτοκίνητο και όχι για συμμετοχή σε διαγωνισμό με έπαθλο βραβείο…..

      Απάντηση
      • Γιάννης
        Γιάννης says:

        Ίσως ο χαρακτηρισμός “τραγουδάρα” να είναι όντως υπερβολικός. Απλώς μου άρεσε από το πρώτο άκουσμα όποτε σκέφτηκα πως αυτός θεωρείται καλό πρόσημο για ένα τραγούδι.
        Αλλά το σημαντικό είναι πως όντως στείλαμε το καλύτερο τραγούδι – από αυτά που έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής – όποτε αυτό είναι και το πιο όμορφο αποτέλεσμα εν τέλει 🙂
        Πάντως γλυκιά κοπελα η Ευαγγελία από το λίγο που την έχω παρακολουθήσει. Τώρα όσον αφορά την Αμάντα, το είπα και στο παρελθόν – τον Δεκέμβριο – όταν ήταν στην τελική 5αδα…μου θυμίζει τόσο πολύ την Νίκη Πόντε και αυτή την γνήσια ευγένεια ψυχής που είχε. Κάτι το οποίο πίστευα από τότε (που το έγραψα σε ένα σχόλιο της ιστοσελίδας eurovisionfun κατά τον Δεκέμβριο), και συνεχίζω να το πιστεύω μέχρι και σήμερα είναι πως η Αμάντα πως έχει τόσο μεγάλη ψυχή η οποία καθρεφτίζεται στα μάτια της και είναι κάτι το οποίο πιστεύω θα μαγνητίσει τον κόσμο με αποτέλεσμα να την ψηφίσει πολλές φορές <3

        Απάντηση
        • Camelaki
          Camelaki says:

          Έχω παρατηρήσει ότι όλα τα ελληνόπουλα του εξωτερικού που έχουμε γνωρίσει Καλομοίρα,Πόντε, Ντούσκα,Στεφανία και τώρα η Αμάντα είναι άλλης πάστας παιδιά….καλόψυχα και αγνά….ίσως γιατί οι γονείς τους έχουν αξίες και τα μεγάλωσαν με αυτές… αξίες που σήμερα λείπουν από τους εδώ γονείς ώστε να τις περάσουν στα δικά τους παιδιά….

          Όσο για το τραγούδι ξαναγράφω για άλλη μια φορά καλλιτέχνης που δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι η eurovision και απλά προτείνει 3,4,5 τραγούδια απλά και μόνο για να ακουστεί το όνομα του δεν κάνει για τον διαγωνισμό….
          Ο διαγωνισμός έχει αλλάξει και δυστυχώς η ευτυχώς πρέπει να κρίνουμε ένα υποψήφιο τραγούδι στο πόσο καλό είναι για έξω και όχι για εσωτερική κατανάλωση….αν η κοπέλα αυτή θεωρεί ότι γράφει η λέει έθνικ τραγούδια τότε ο Sting που τραγούδησε το Desert Rose τι πρέπει να πεί???

          Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω θα άξιζε μια θέση στη τελική 5αδα επιλογής, στη θέση της Lou is…Σαφώς βέβαια όχι τόσο καλό όσο το die together η ακόμα και η συμμετοχή του gjn

    Απάντηση
  3. Τina
    Τina says:

    Όχι το συγκεκριμένο τραγούδι δεν έχει κάτι ενδιαφέρον ελπίζω κάποια στιγμή να ακουσουμε τη συμμετοχή του Ηλία Κόζα .

    Απάντηση
  4. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Το καλύτερο απ’όλα της εσωτερικής επιλογής που έχουν κυκλοφορήσει. Μυρίζει επιτυχία. Κρίμα που χάσαμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε ζωντανά

    Απάντηση
  5. Gus
    Gus says:

    Για να είναι και το πρώτο που δημοσίευσε θα είναι και το πιο αδύναμο από τα τρία …

    Όχι δεν ειναι ωραιο

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] first time that Evangelia will seek to take part in ESC, since last year she reportedly submitted three songs, (one of which was “Ónira”), to represent Greece, which, however, did not go through the second […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *