Ελλάδα: Δείτε την Stefania και την Αμάντα να ερμηνεύουν μαζί το Last Dance!

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα, μεταδόθηκαν αποκλειστικά πλάνα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤΑμάντα, στο δρόμο για την Eurovision.

Στο βίντεο που παρακολουθήσαμε στη Super Κατερίνα, είδαμε την συνάντηση της Αμάντας, με την περσινή μας εκπρόσωπο Stefania.

Η Αμάντα, συναντά την Stefania, στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη και μιλούν για την εμπειρία της Stefania, στην Eurovision 2021. Ακόμα, η Stefania, δίνει τις συμβουλές της στην Αμάντα αλλά τραγουδούν και μαζί το Last Dance, με το οποίο η Ελλάδα επανήλθε ύστερα από εννέα χρόνια στην τελική δεκάδα.

Δείτε το βίντεο:

Σας υπενθυμίζουμε πως το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής της Αμάντας με τους πρώην eurostars μεταδόθηκε το Σάββατο 30 Απριλίου στις 19.10 και περιλάμβανε την συνάντηση της εκπροσώπου μας στην Eurovision 2022 με τους Σάκη Ρουβά και Καλομοίρα. Στο δεύτερο επεισόδιο την Κυριακή 1 Μαίου την ίδια ώρα, παρακολουθήσαμε την συνάντηση της Αμάντας, με τις Τάμτα και Ευρυδίκη.

Το σαββατοκύριακο 7-8/5, θα δούμε όλα όσα συζήτησε η Αμάντα με τις Stefania, Έλενα Παπαρίζου, Ελπίδα και Demy!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *