Ελλάδα: Δείτε τις Έλενα Παπαρίζου και Αμάντα Γεωργιάδη να τραγουδούν το My Number One! (Video)

Το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Αμάντας στο Δρόμο για την Eurovision θα δούμε την Έλενα Παπαρίζου και την Ελπίδα, να δίνουν συμβουλές στην Αμάντα, αλλά και να θυμούνται τις δικές τους συμμετοχές από τον διαγωνισμό.

Φυσικά, η Αμάντα θα τραγουδήσει μαζί τους ακαπέλα τα τραγούδια τους. Πριν λίγο μέσα από τα social media της ΕΡΤ βλέπουμε τις Αμάντα και Έλενα Παπαρίζου να τραγουδούν ζωντανά το My Number One, σε μία υπέροχη εκτέλεση:

Μην χάσετε το σημερινό, τελευταίο επεισόδιο του Αμάντα στο δρόμο για την Eurovision, στις 19.10 στην ΕΡΤ1. Στην εκπομπή θα κάνει παρέμβαση και ο Πασχάλης Μπαρμπούτης, από το Eurovisionfun!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις  στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Πόσες αναμνήσεις …..τα ξαναείδα κ συγκινήθηκα πραγματικά….
    Το πρωί εκείνης της φοβερής μέρας από το άγχος και την αγωνία που είχα ανέβασα πυρετό χωρίς να είμαι καν άρρωστη και το βράδυ θυμάμαι στην αρχή της ψηφοφορίας είχα περάσει γενεές δεκατέσσερις τις χώρες που μας αγνόησαν επιδεικτικά όχι μόνο εγώ αλλά και τα ξαδέρφια και οι φίλοι μου….τα μηνύματα στέλνονταν βροχή εκατέρωθεν….στο τέλος από τις φωνές χαράς που πάτησα ξύπνησα και τους γονείς μου που κοιμήθηκαν μετά την Έλενα οι άνθρωποι και κάτσαμε να δούμε στην ΕΡΤ την συνέντευξη τύπου όπου συνδέθηκε μετά απευθείας….
    Πόσο ωραία βραδιά εκείνη…..το μόνο που έχει αλλάξει από τότε εκτός του ότι μεγάλωσα είναι ότι έχω χάσει την μητέρα μου….θυμάμαι όμως ακόμη την χαρά της όταν από τις φωνές μου κατάλαβε ότι είχαμε κερδίσει….

    Λόγω της ημέρας να χαίρεστε τις μανούλες σας είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε στην ζωή μας!!!!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *