Ελλάδα: Η Αμάντα η ελληνίδα με τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στο Spotify!

Λίγες μέρες μετά από τον διαγωνισμό της Eurovision, η Αμάντα έφτασε τους 1.000.000 μηνιαίους ακροατές στο Spotify, ούσα η ελληνίδα με τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στο Spotify αυτήν την στιγμή!

Το ένα φράγμα μετά το άλλο, επίσης, ξεπερνάει το Die Together στο Spotify, καθώς έφτασε τα 4.000.000 streams, βάζοντας υποψηφιότητα για μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές συμμετοχές στο Spotify. Παράλληλα, φιγουράρει στο #37 του Global Viral 50 στο Spotify, ενώ βρίσκεται στο νούμερο 2 του ελληνικού Viral 50 και στο #28 του ελληνικού Top 50.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    μουσικό δι-ΑΜΑΝΤΑΚΙ από τα λίγα!
    Μόνο περήφανοι για αυτή μας τη συμμετοχή. Τόσο η Αμάντα όσο και η Στεφανία αν επιστρέψουν στο διαγωνισμό, έχουν ήδη χτίσει θεμέλια για μια πολύ καλή δεύτερη συμμετοχή!
    Όσο για τους haters, τα αποτελέσματα και οι αριθμοί μιλάνε από μόνα τους…

    Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Μιλας για μια καλλιτεχνιδα που δεν ειναι καταχωρημενη πουθενα ως Ελληνιδα κ δεν εχει κυκλοφορησει τπτ στην ελληνικη αγορα με εγχωρια δισκογρφικη εταιρεια. Αυτο ηταν το λάθος στοιχειο μας;

          Απάντηση
          • tbww
            tbww says:

            Μιλώ για μια τραγουδίστρια με ελληνική υπηκοότητα και γενικά με το ίδιο ακριβώς προφιλ που έχουν Στεφανία και Αμάντα. Με τη μόνη διαφορά ότι δεν έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Ας μην τα κάνουμε όλα όπως μας βολεευουν και να μην αναδημοσιεύουμε χωρίς έλεγχο ότι διαβάζουμε στο τουιτερ. Με εκτίμηση.

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *