Ελλάδα: “Η πρόβα ήταν εξαιρετική, η καλύτερη πρώτη πρόβα που έχουμε δει”!

Αμέσως μετά το τέλος της πρώτης μας πρόβας, το Eurovisionfun ήρθε σε επικοινωνία με τον Ηλία Κοκοτό, project manager της φετινής μας συμμετοχής ο οποίος μας μετέφερε τον ενθουσιασμό και ικανοποίηση της ελληνικής αποστολής για την πρώτη πρόβα μας.

Η πρόβα μας ήταν εξαιρετική.  Ήταν ίσως η καλύτερη πρώτη πρόβα σε όσες συμμετοχές έχουμε εμπλακεί όλα αυτά τα χρόνια.

Η ελληνική αποστολή δεν αντιμετώπισε κανένα σχεδόν πρόβλημα σε αντίθεση με τις περισσότερες αποστολές και όλα εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει και με βάση τις αναλυτικές οδηγίες που έστειλαν στην διοργάνωση, δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε πως ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Dream Team, αποφάσισαν μήνες τώρα που δουλεύουν επάνω στην συγκεκριμένη σκηνική παρουσίαση, να δημιουργήσουν κάτι ναι μεν εντυπωσιακό, χωρίς όμως τεχνικές δυσκολίες και ρίσκο, “προβλέποντας” κατά κάποιο τρόπο τυχόν δυσκολίες που θα υπήρχαν.

Η Αμάντα ερμήνευσε μοναδικά το Die Together, εξάλλου δεν υπήρχε αμφιβολία ποτέ για αυτό, ενώ πλέον η ομάδα ήδη εργάζεται στα ελάχιστα που θα προσπαθήσει να διορθώσει στην επόμενη μας πρόβα, την Τετάρτη 4/5.

Τόσο οι άνθρωποι της ΕΡΤ, όσο και η καλλιτεχνική ομάδα αποχώρησαν από την αρένα, με ένα πλατύ χαμόγελο, κάτι σπάνιο και δύσκολο όπως αποδεικνύεται με τις περισσότερες αποστολές. Τι κι αν τα προηγούμενα χρόνια η Ελλάδα μας είχε συνηθίσει να είναι μέσα στους γκρινιάρηδες, που πάντοτε είχε παράπονα από τους σκηνοθέτες και τους διοργανωτές, φέτος έχουμε την ανατροπή, μιας και η ελληνική αποστολή είναι η πιο ικανοποιημένη μέχρι στιγμής από την πρόβα της.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΕΡΤ για την πρώτη πρόβα μας ΕΔΩ.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση με φωτογραφίες και βίντεο μόλις γίνουν διαθέσιμες.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Ιωαννα
    Ιωαννα says:

    Μπράβο σε όλη την ομάδα! Μπράβο Αμάντα Μακάρι να μην υπάρξουν ανατροπές στην δεύτερη πρόβα!Αν δεν είμαστε τουλάχιστον στην 5αδα τεράστια αδικία

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *