Ελλάδα: Κυκλοφόρησε το “Plans” της Αμάντας!

Μετά την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision, η Αμάντα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Plans”. Η ανακοίνωση του τραγουδιού έγινε με ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, που στη συνέχεια το ανάρτησε και στο Instagram.

Το “Plans” αποτελεί το δεύτερο τραγούδι από το νέο άλμπουμ της Αμάντας, καθώς το πρώτο είναι το “Die Together”, το οποιο χάρισε στην Ελλάδα την 8η θέση στο τελικό της Eurovision.

Τους στίχους του τραγουδιού τους έγραψε η ίδια μαζί με τον Bjørn, καθώς ο ίδιος έχει κάνει και την παραγωγή του κομματιού. Ο Martin Bremnes έχει βγάλει την φωτογραφία η οποια θα εμφανίζεται στο τραγουδι, το trondheim solistene που είναι ένα σύνολο μουσικών απο την Νορβηγία παίζουν τα έγχορδα στο τραγούδι. Άλλοι συντελεστές που βοήθησαν είναι οι Henrik LødøendePresno και Fredrik Svabø.

Απολαύστε το “Plans” της Αμάντας:

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

 

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΟΡΕΣΤΗΣ
    ΟΡΕΣΤΗΣ says:

    Το αγαπώ
    Το αγαπώ
    Το αγαπώ
    Το αγαπώ
    Από τη πρώτη στιγμή που άκουσα το κομμάτι με την ορχήστρα ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑ

    Απάντηση
  2. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Εύχομαι στην Αμαντα τα καλύτερα. Εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα και είναι μια πραγματική καλλιτέχνις που της αξίζει κάθε επιτυχία. Την αγάπησα για τη φωνή της, τη σοβαρότητα της, την ανεμελιά και τον επαγγελματισμό της και ελπίζω να απέκτησε πολλούς φαν σε όλη την Ευρώπη μέσα από αυτήν την εμπειρία.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καταπληκτικο!! Πολλή ποιότητα για την Ελλαδίτσα….
    Μπράβο σου κορίτσι μου!! Εξαιρετική?!
    ΥΓ: ήταν αυτό ένα από τα υποψήφια τραγούδια που σκεφτόταν να καταθέσει στην ΕΡΤ η ομάδα της Αμάντα; Αν ναι, και με αυτό, πιστεύω θα πήγαινε εξίσου καλά! Θέλω πολύ να δω αυτό το κορίτσι να φτάνει πολύ ψηλά σε παγκόσμιο επίπεδο! Μακάρι να μας εκπροσωπήσει ξανά στο μέλλον! Γιατί όχι; Τιμή θα μας κάνει…
    Μπράβο βρε Αμάντα για ακόμα μια φορά!

    Απάντηση
  4. mil
    mil says:

    Πολύ ωραίο τραγούδι το plans. Το αγάπησα ακόμα κι από το μικρό απόσπασμα με την ορχήστρα που είχε δημοσιευτεί πριν κάτι μήνες στο instagram της. Επιτέλους μας λύθηκε κι η απορία για το τι ακριβώς ήταν.

    Απάντηση
  5. KonstantinosEV
    KonstantinosEV says:

    Στην Ελλάδα δε θα ακουστεί γιατί ο κόσμος θα ακούσει το Δυνατά τα τα αλλά πιστεύω ότι με την κατάλληλη προώθηση άνετα θα πάει καλά σε σκανδιναβικές χώρες. Είναι πολύ ωραίο κομμάτι και μπράβο στην Αμαντα για τα τόσο όμορφα κομμάτια

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *