Ελλάδα: Τάμτα, Νικόλας Ραπτάκης, Αντωνία Καούρη και Marseaux στο Ένα Τραγούδι Ακόμη!

Από τις ελάχιστες φορές που τόσα πολλά πρόσωπο που είχαν, έχουν και θα έχουν σχέση με τον διαγωνισμό της Eurovision, συναντιούνται σε ένα τηλεοπτικό πλατό. Την ερχόμενη Παρασκευή 27 Απριλίου στην εκπομπή Ένα Τραγούδι Ακόμη θα δούμε την Τάμτα μαζί με αγαπημένους ακόμη καλλιτέχνες που έχουν (ή πρόκειται στο μέλλον να έχουν) σχέση με τον διαγωνισμό.

Την πιο αυθεντική εκπρόσωπο της pop μουσικής στην Ελλάδα, την Τάμτα φιλοξενεί ο Γιώργος Θεοφάνους στην ερχόμενη εκπομπή του. Μαζί με την Τάμτα όμως θα απολαύσουμε τρεις ακόμη υπερταλαντούχους καλλιτέχνες που καθόλου άσχετοι με τον διαγωνισμό της Eurovision δεν είναι.

Ο Νικόλας Ραπτάκης που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2014, η Marseaux που κατέθεσε φέτος συμμετοχή στην ΕΡΤ για τον διαγωνισμό, αλλά και η Αντωνία Καούρη που όλο και το όνομα της γυροφέρνει από την ελληνική εκπροσώπηση, θα συμμετάσχουν στην εκπομπή Ένα Τραγούδι Ακόμη, την Παρασκευή 27 Απριλίου από το Open.

Σας υπενθυμίζουμε πως η Αντωνία Καούρη και ο Νικόλας Ραπτάκης συμμετείχαν και στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δυνατά, που ήταν αφιερωμένη στην Eurovision και που η Αμάντα ερμήνευσε ζωντανά το Die Together.

Μην χάσετε λοιπόν την εκπομπή την Παρασκευή στις 20.00 στο Open!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    “…είχαν, έχουν, και θα έχουν σχέση με το διαγωνισμό…”
    Χμμ… Για να δούμε. Με βάση τα όσο δημοσιεύονται πάντα από εσάς εκτιμώ ότι 2-3 ονόματα(ή και παραπάνω στο προσεχές μέλλον) που έχουν αναφερθεί σε απλα άρθρα ή σε άρθρα -προταση για το 2023, θα μας απασχολήσουν σίγουρα όχι μόνο σαν φήμη/πρόταση αλλά και πιθανότατα το Μάιο του ’23…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *