Ελλάδα: Τα highlights της δεύτερης πρόβας της Αμάντας!

Παραμένοντας ενθουσιασμένοι από την χθεσινή δεύτερη πρόβα της ελληνικής αποστολής, σταχυολογήσαμε θα λέγαμε τα highlights και σας τα παρουσιάζουμε στο παρόν άρθρο μας.

Ανάμνηση, απώλεια, φθορά

Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που ήθελε ο Φωκάς Ευαγγελινός να μεταφέρει με την σκηνική παρουσίαση που προετοίμασε για το Die Together, την φετινή ελληνική συμμετοχή. Είναι όσα μας είπε λίγο πριν την πραγματοποίηση της πρόβας μας, όταν συζητήσαμε μαζί του στο κέντρο τύπου.

Μεγάλο χειροκρότημα για την Ελλάδα και την Ουκρανία

Ελλάδα και Ουκρανία είναι οι χώρες που χειροκροτήθηκαν περισσότερο κατά την διάρκεια των προβών, από τους διαπιστευμένους στο κέντρο τύπου. Αυτό φάνηκε και στην ανεπίσημη ψηφοφορία που ακολούθησε και στην οποία η Ελλάδα ήταν πρώτη και η Ουκρανία δεύτερη.

Τουλάχιστον στο top10 βλέπουν οι ξένοι δημοσιογράφοι την Ελλάδα

Το τοπ10 ήταν η χειρότερη πρόβλεψη των ξέων δημοσιογράφων για την τύχη της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό. Πολλοί ήταν αυτοί που θα το έβλεπαν ακόμα και νικητή. Δείτε το σχετικό μας βίντεο:

Το wiwibloggs με την ελληνική σημαία

Eurovisionfun και wiwibloggs βρίσκονται για μία ακόμη χρονιά διπλά διπλά στο κέντρο τύπου και αμφότεροι ξεπεράσαμε το περσινό περιστατικό με τους πανηγυρισμούς μας μετά την δέκατη θέση και το άδικο σχολιασμό τους. Η Σούζαν λοιπόν αμέσως μετά το τέλος της πρόβας της Αμάντας ζήτησε μία ελληνική σημαία από εμάς για να εκφράσει και αυτή την υποστήριξή της προς την ελληνική συμμετοχή,

Ελάχιστες οι αλλαγές που ζητήθηκαν

Όπως μας είπαν μέλη της ελληνικής αποστολής οι αλλαγές που ζητήθηκαν μετά το τέλος της δεύτερης πρόβας μας ήταν ελάχιστες και είχαν απλά να κάνουν με τον συγχρονισμό των led σε κάποια σημεία.

Η άνοδος στα στοιχήματα συνεχίζεται

Η Ελλάδα συνεχίζει την άνοδο στα στοιχήματα, έχοντας πλέον κυριολεκτικά εξαφανίσει την διαφορά με την Ισπανία που λίγες ημέρες πριν έπαιζε στις μισές αποδόσεις από τις δικές μας.

Στο Youtube μας συνεχίζεται ο ζωντανός σχολιασμός των προβών.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *