Ελλάδα: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Αμάντας!

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πρόβας της Ελλάδας στη σκηνή του Τορίνου, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Tik Tok, δόθηκε στην δημοσιότητα το σχετικό βίντεο από την πρώτη πρόβα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τόσο ένα μικρό στιγμιότυπο από την εμφάνιση της Αμάντας στη σκηνή της Eurovision, όσο και αποσπάσματα από τα παρασκήνια του φετινού διαγωνισμού.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό βίντεο:

@eurovision Stunning performance from @Amanda Georgiadis Tenfjord elegantly taking the stage for Greece! 🇬🇷 #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision ♬ original sound – Eurovision


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν σε μονοπλάνο με 5″ ουσιαστικά από την πρόβα έχουμε αυτό το αποτέλεσμα(οπτικά και ακουστικά κυρίως) δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλό θα βγει με τις σωστές λήψεις στα live. Έχω μείνει έκπληκτος!
    Θεωρώ την πρόκριση απλά διαδικαστικό θέμα (1η-3η στον ημιτελικό) ενώ στον τελικό μια θέση χαμηλότερη από την 6η-7η θα είναι απλά έγκλημα! Το staging μπορεί να κλέψει πολλους πόντους από άλλες μπαλάντες που υπάρχουν φέτος. Φαντάζει καθηλωτικο…
    Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και καλή επιτυχία, ξανά και ξανά!!

    Απάντηση
  2. Greco London
    Greco London says:

    κάποιος ανέφερε πως στο δάπεδο θα γίνονται διαφορα. Συμφωνώ δεν έχουμε δει ακόμα τα φανταστικά LED. Επισης είπε κάποιος που ήταν στην αρένα καμια σχέση οι φωτός με αυτό που βγαίνει στην οθόνη. Βρε λες να κερδίσουμε φέτος και να καεί το πελεκούδί; Πιστευω απο την Τετάρτη που θα γίνει η δεύτερη πρόβα και θα ειναι μέσα και οι ανταποκριτές θα φανούν όλα. Απο εκεί θα φανεί το όλο πράμα.
    Επισης κάποιοι εδω ας αφήσουν τους αρνητισμους και το μικρό κράξιμο μήπως και το κορίτσι μας τα διαβάζει αυτα και ας της δώσουμε όλη την αγάπη και στήριξη μας. Δεν είμαστε εμεις στο μέγεθος της Σήλιας Κριθαριώτης να σχολιάζουμε τα ρούχα της κλπ κλπ. Το ρούχο την ειναι εξαίσιο και ταιριάζει απόλυτα με την αέρινη και ονειρική κατάσταση που θέλουν να περάσουν. Άντε γιατί δαγκώνομαι για μέρες μην αρχίσω πάλι να δαγκώσω κάνω υπομονή. Κάποιοι ας μην κουράζουν και ας υποστηρίξουν την Αμαντα μας..

    Απάντηση
  3. Harry
    Harry says:

    Υπέροχη Αμάντα, πολύ ωραίο το φόρεμα, δε μας έδειξαν και πολλά άλλα ανυπομονώ για τη 2η πρόβα!!! Συγχαρητήρια σε όλο την ομάδα για αυτή την λαμπερή σκηνική παρουσία.
    ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ODDS!!! Πάμε για ΤΟΠ 3!!!

    Απάντηση
  4. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό που είδα είναι καλαίσθητο (φώτα, φόρεμα, μακιγιάζ, χρωματισμοί). Οι καρέκλες έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί από Φωκά στον Εθνικό Τελικό της Μολδαβίας για το 2020 (Natalia Gordienko – Prison) και δεν προσφέρουν τίποτα κατά την άποψη μου. Αν κ συνεχίζω να μην είμαι ο μεγαλύτερος φαν του τραγουδιού κυρίως λόγω του βεβιασμένου key change, θα παραδεχθώ ότι φωνητικά, αποδίδεται άψογα!
    Καλή επιτυχία στην γλυκιά μας Amanda!

    Απάντηση
  5. Camelaki
    Camelaki says:

    Μπαίνω όπου μπορώ να κόψω αντιδράσεις μετά την πρόβα….σήμερα μάλλον κατάλαβαν οι ξένοι ότι άνετα διεκδικούμε βραβείο και άρχισαν τα “ξινά” σχόλια για τις καρέκλες,για το φόρεμα που μοιάζει με σκουπιδοσακούλα,για το ότι είναι βαρετό το τραγούδι μας και δεν ξέρω πόσα άλλα θα βρω τις επόμενες μέρες 😀 😀 😀

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *