ΕΡΤ: Ετοιμάζεται η μεγάλη (γιουροβιζιονική) επιστροφή στο ραδιομέγαρο;

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Γαμπρίτσου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, η Real Life αποκαλύπτει ποιο είναι το πρόσωπο που συζητιέται πως θα επιστρέψει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Ο λόγος για τον Τζώνη Καλημέρη, που σύμφωνα με την εφημερίδα το όνομά του ακούγεται έντονα στους διαδρόμους ως το επικρατέστερο για τη συγκεκριμένη θέση που έμεινε κενή.

Να αναφέρουμε πως τα τελευταία χρόνια ο Τζώνη Καλημέρης είχε ανάλογες θέσεις στον ΑΝΤ1, ενώ ήταν επικεφαλής του σχεδιασμού του λανσαρίσματος του OPEN. Έκτοτε έμεινε εκτός τηλεόρασης, ωστόσο στο παρελθόν έχει διατελέσει με επιτυχία επικεφαλής της Δημόσιας Τηλεόρασης ενώ είναι μεγάλος “θαυμαστής” του θεσμού της Eurovision που επί των ημερών του έγραψε λαμπρή πορεία με συμμετοχής που έμειναν στην ιστορία.

Φυσικά το παραπάνω μας γεμίζει μεγάλη χαρά, αφού η ενδεχόμενη τοποθέτηση του Τζώνη Καλημέρη στην ΕΡΤ, εγγυάται κατά κάποιο τρόπο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα που έχει επιφορτιστεί με το project Eurovision τα τελευταία χρόνια, την συνέχιση της ανοδικής μας πορείας.

Με τον Κωνσταντίνο Ζούλα στην θέση του Προέδρου του ΔΣ της εταιρείας, την Δώρα Χειράκη διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας και επικεφαλής του project, αλλά και με την προσθήκη του Τζώνη Καλημέρη στην “ονειρική αυτή ομάδα” που διατηρεί άριστες σχέσεις με την καλλιτεχνική ομάδα που υπέγραψε τις δύο τελευταίες συμμετοχές μας στον διαγωνισμό, το μέλλον φαίνεται λαμπρό!

Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Μακάρι!!! Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η ΕΡΤ που έχουν αληθινη αγάπη για τον διαγωνισμό, έχουν το know-how και τον πάνε ένα βημα μπροστά!

    Απάντηση
  2. Ιωανάθαν
    Ιωανάθαν says:

    Μακάρι! Μεγάλος γνωστής της Eurovision. Τον θυμάμαι σε πρωινή εκπομπή να εξηγεί πώς το This is our night θα πήγαινε πολύ ψηλά στις επιτροπές γιατί είχε ποπ μελωδία, ενώ το Düm tek tek θα πήγαινε άπατο. Είχε μια αγάπη και μεγάλο πάθος για το αντικείμενο. Και προπαντός γνώση.

    Μακάρι να φέρει φρέσκιες ιδέες και φρέσκα πρόσωπα. Η Eurovision πάντα θέλει αλλαγές για να είναι up to date. Αλλιώς βαλτώνει το πράγμα, όπως τότε που είχαμε τον Κατσαρό και την Μπόκοτα είκοσι χρόνια αμανάτι.

    Απάντηση
    • Gus
      Gus says:

      Ώπα…για να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Η Δάφνη Μπόκοτα πάλευε μόνη της!!! Δεν είχε καμία ομάδα να την υποστηρίζει. Το 2001 ξέρουμε ότι η Δάφνη ήθελε τους Αντικ ενώ οι επιτροπές τους βγάλαν 2ο ευτυχώς το κοινό 1ο και αμέσως λέει υπερισχύουν οι ψήφοι του κοινού.
      Καλό θα είναι να μην μηδενίζουμε άτομα που πάλευαν μόνα τους….ας πούμε όλα τα κακα για την Δάφνη αλλά αδιάφορη για τον διαγωνισμό δεν μπορεί να την πει κανείς.

      Απάντηση
  3. Ορφέας
    Ορφέας says:

    Αχ κι αυτό το φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης….Πόσο λείπει.Θα μπορούσαν να το ξανακάνουν για να επιλέγαμε κάτι πραγματικά καλό από κει

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *