Ηνωμένο Βασίλειο: Ο Sam Ryder φτάνει στο νούμερο 2 των βρετανικών charts!

Ο Sam Ryder, ο εκπρόσωπος της Eurovision για το 2022, έφτασε στην κορυφή των charts του Ηνωμένου Βασιλείου με τη συμμετοχή του στη Eurovision «Space Man» που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο #2.

Το «Space Man» έχει γίνει έτσι η βρετανική συμμετοχή στην Eurovision με τα υψηλότερα charts από το 1996, όταν η Gina G ήταν στην κορυφή των βρετανικών charts με τη συμμετοχή της στη Eurovision «Ooh Aah Just A Little Bit».

Το τραγούδι του Sam Ryder έγινε το τραγούδι με τα περισσότερα streams της εβδομάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα.

O Sam Ryder αναφέρει:

“Θέλαμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το αρνητικό στίγμα της Eurovision στο Ηνωμένο Βασίλειο – αυτό το συνηθισμένο βρόχο κυνισμού και λέγοντας στους εαυτούς μας ότι η Ευρώπη δεν συμπαθεί το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό δεν ίσχυε απολύτως, δεν συμφωνούμε με αυτήν την αφήγηση. Το αποτέλεσμα δίνει δύναμη σε αυτή την ιδέα. Έχουμε απογυμνωθεί από τον αρνητισμό και ρίξαμε λίγο φως στη θέση του. Η Eurovision είναι το αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο – είμαι τόσο ενθουσιασμένος που έπρεπε να γίνω μέρος αυτής της ιστορίας με τους φίλους μου και την ομάδα μου.”

Η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision δεν είναι η μόνη που μπαίνει στα βρετανικά charts αυτή την εβδομάδα, καθώς έχουμε πολλές άλλες συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης που έχουν μπει στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου:

#38 Ουκρανία- Kalush– Stefania
#47 Νορβηγία- Subwoolfer- Give that wolf a banana
#56 Ισπανία- Chanel– Slo Mo
#59 Σουηδία- Cornelia Jacobs– Hold me closer

Ο Sam Ryder εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2022 με τη συμμετοχή του «Space Man» κατακτώντας την τιμητική 2η θέση στον Μεγάλο Τελικό.

https://www.youtube.com/watch?v=RZ0hqX_92zI

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

πηγή: officialcharts.com

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *