Ηνωμένο Βασίλειο: Το BBC και το TaP απέρριψαν τους Years & Years έναντι του Sam Ryder!

Έχει αναφερθεί στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι το συγκρότημα Years & Years απορρίφθηκε από το BBC και το TaP Music για τη Eurovision 2022, υπέρ του Sam Ryder.

Η Mail on Sunday αναφέρει ότι ο Olly Alexander, τώρα το μόνο μόνιμο μέλος του δημοφιλούς electro-pop project Years & Years, πρότεινε τον εαυτό του να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στο Τορίνο, αλλά δεν μπόρεσε λόγω του συμβολαίου του με την Polydor και την απαίτηση για το οτι επιλεγμένος καλλιτέχνης πρέπει να είναι μέλος του TaP Music.

Το άρθρο της Mail αναφέρει ότι, το μόνο καθησυχαστικό είναι πως στον Olly έχουν πει οτι έχει καλές πιθανότητες να επιλεγεί εάν δηλώσει το όνομά του το επόμενο έτος, εφόσον αλλάξουν οι κανόνες.

Ο Olly έκανε μερικά tweet στα σόου του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision φέτος, επομένως είναι ξεκάθαρα θαυμαστής και σίγουρα θα ήταν μια δημοφιλής και αξιόπιστη επιλογή για τον διαγωνισμό του 2023, εάν επρόκειτο να επιλεγεί με επιτυχία.

Ο Sam Ryder επιλέχθηκε τον Φεβρουάριο για να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision 2022 με το “Space Man”.

Το Ηνωμένο Βασίλειο φέτος κατέκτησε την δεύτερη θέση στον μεγάλο τελικό με 466 βαθμούς. Κάνοντας την την υψηλότερη βαθμολογία του Ηνωμένου Βασιλείου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

https://www.youtube.com/watch?v=RZ0hqX_92zI

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

Πηγή

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *